Met Corendon naar betoverend Dubai!

De meeste mensen denken bij Dubai aan luxe hotels, overdadige winkelcentra en het enige 7-sterrenhotel op aarde: Burj al Arab. Maar wist u dat Dubai ook een perfecte bestemming is voor een zon-, zee- en strandvakantie? Voor wie op zoek is naar pracht en praal en parelwitte zandstranden is een vakantie Dubai een absolute aanrader en mooi te combineren met een bezoek aan Dubai-stad zelf natuurlijk. Reis met Corendon naar het schitterende Dubai en maak kennis met dit betoverende Arabische paradijs; de meest luxe bestemming ter wereld!

Uw verblijf in Ghaya Grand hotel*****
Ghaya Grand Hotel is een luxe 5-sterrenhotel dat beschikt over 765 kamers, verdeeld over maar liefst 21 verdiepingen. Het hotel is gelegen op een geweldige locatie aan de Emirates
Road, vlak bij Sport City en Jumeirah Golf Estates. Daarnaast biedt het hotel dagelijks een gratis shuttleservice aan naar het strand en winkelcentrum ‘Mall of the Emirates’. Geniet van de Arabische zon bij het mooie (verwarmde) zwembad, relax in de spa of sla een balletje op de tennisbaan.
Speciaal voor lezers van deze krant

• Gratis fruitmand op de kamer bij
aankomst
• Gratis upgrade van Deluxe kamer
naar Executive kamer met toegang
tot de exclusieve ‘lounge’ waar koffie,
thee, frisdrank en snacks gratis voor
u beschikbaar zijn gedurende de dag


* U boekt een standaard Deluxe kamer
en wordt ter plaatse gratis geüpgraded
naar een luxe Executive kamer.Reispartner

Corendon Reizen
Corendon Reizen
Singaporestraat 82
1175 RA
Lijnden

023 - 75 10 606
www.corendon.nl
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia