Genieten onder de Spaanse zon

Met blote voeten loop je langs het gele zandstrand op weg naar een strandtent voor een uitgebreide Spaanse lunch. Het is vandaag weer zomers warm, maar door het briesje vanaf zee is het op dit eiland altijd goed uit te houden. Vanuit je ooghoek zie je vissersboten terugkomen in de haven. Perfect, je hebt nu alweer trek in een verse vis van de grill!

Veelzijdig Tenerife
Tenerife is het grootste eiland van de Canarische eilanden, in de Atlantische Oceaan voor de kust van Marokko. Op dit vulkanische eiland vind je zwarte lavastranden, meters hoge vulkanen en prachtige natuur. Maar ook bruisende steden met historische centra en authentieke Spaanse dorpjes, waar je lekker een middag kunt dwalen. Langs de gele zandstranden vind je de vele vakantieverblijven en levendige badplaatsen, waar je van ’s morgens vroeg tot laat in de avond vermaakt kunt worden.

Saint George – Los Cristianos
Appartementencomplex Saint George is uniek gelegen in een levendige omgeving met trendy winkeltjes en bars. De ideale plek om andere mensen te leren kennen! De appartementen zijn gloednieuw. Saint George is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een moderne accommodatie in een omgeving met veel mogelijkheden. Zo biedt Los Cristianos/Playa de las Americas een enorme keuze aan restaurants, bars en terrassen waar je je niet snel zult vervelen. Uniek voor het eiland Tenerife is het enorme gele zandstrand dat langs de kust van Los Cristianos ligt. Hier kun je bedjes en parasols huren en vind je verschillende strandtenten.

Aanbieding

  • Retourvlucht Amsterdam – Tenerife met TUI fly
  • Luchthavenbelasting en brandstofheffing
  • Transfer van luchthaven naar accommodatie en v.v.
  • Nederlandssprekende reisleiding
  • 7 overnachtingen in appartement Saint George
  • Verblijf o.b.v. logies/ontbijt

Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 449,- per persoon


Reispartner

TUI
TUI
Volmerlaan 3
2288 GC
Rijswijk

0900 - 8847 (70 cent per gesprek)
www.tui.nl
v.a. pp.€ 449,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia