Wintersportvakantie al geboekt? Kijk jij er ook al het hele jaar naar uit om weer op de ski’s te staan en te genieten van het witte sneeuwlandschap, heerlijk de hele dag in de buitenlucht en misschien wel een avondje après-ski? Bekijk dan snel ons uitgebreide aanbod aan skivakanties!

Skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen

Wintersport? Dan denk je al snel aan skiën, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Waag je deze wintersportvakantie bijvoorbeeld eens aan aan snowboardlesje. Is skiën of snowboarden iets te gedurfd? Dan is langlaufen misschien wel wat voor jou! Langlaufen is de ultieme manier om van de prachtig besneeuwde omgeving te genieten. Je kunt natuurlijk ook gewoon een van de prachtige wandelpaden ontdekken die vaak langs de pistes lopen en lekker met de kleine kinderen gaan sleetje rijden. Kortom, voor ieder wat wils!

Wintersport Oostenrijk

Oostenrijk staat bekend als hét land voor de perfecte wintersport. Daarom vind je op reiskatern.nl een uitgebreid aanbod aan skivakanties in Oostenrijk. Wil je liever eens iets anders proberen? Duitsland biedt ook uitstekende wintersport aanbiedingen, vaak al op een paar uurtjes rijden van de grens. Maar denk ook eens aan een heel andere bestemming. De skiparadijsjes in Italië en Tsjechië zijn adembenemend mooi, met authentieke chalets en vaak geschikt voor alle niveaus.

Skivakantie busreis

Geen zin om zelf door besneeuwde gebieden te rijden? Dan zijn onze wintersport busreizen een goede keuze! Of je nu met z’n tweetjes, met de kinderen of met vrienden op skivakantie gaat, bij een volledig verzorgde busreis richting de sneeuw hoef jij je nergens zorgen over te maken! Je wordt voor de deur van jouw accommodatie afgezet, makkelijker kan niet!

Veel sneeuwplezier gewenst!


Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia