Fly & Drive Portugal incl. vliegticket en huurauto

Een ca. 2,5 uur durende vlucht brengt je naar het bijzondere Portugal. Hier staat een huurauto voor je klaar waarmee je in 8 dagen 5 prachtige Portugese steden gaat ontdekken.

  • Dag 1 & 2: Je begint de reis in Lissabon in het 3-sterren hotel Residencial Horizonte. Met de huurauto rijd je vanaf de luchthaven in ca. 15 minuten naar dit hotel in het centrum. Bezoek het Castelo de Sao Jorge, de Torre de Belém en ga shoppen op de Rua Augusta.
  • Dag 3: Op de derde dag reis je af naar Batalha op zo’n 150 km. afstand van Lissabon. Batalha staat bekend om zijn cultuur. Je verblijft hier in Casa do Outerio. Een kleinschalig hotel in het centrum. Breng tijdens dit verblijf zeker een bezoek aan het klooster van Santa Maria da Vitória.
  • Dag 4: Vanaf Batalha reis je verder naar het centrum van Coimbra. Hier verblijf je in het Almedina Coimbra hotel. Dit hotel bevindt zich op 300 m. van de kerk van Santa Cruz. Ook het historische centrum is een aanrader.
  • Dag 5: Ca. 124 km. verderop ligt Porto, de volgende bestemming. Het Star Inn Hotel ligt op ca. 10 min. rijden van het historische stadscentrum. Sla een portproeverij zeker niet over!
  • Dag 6: Op de zesde dag staat er een rit van ca. 130 km. op de planning. Je reist naar het noorden van Portugal, naar Viseu. Een bijzondere bestemming, waar je een luxe en authentiek hotel treft. Het 4-sterren Palacio dos Melos bevindt zich op slechts100 m. van het Grão Vasco museum, waar je alles te weten komt over de Portugese kunst.
  • Dag 7 & 8: De zevende en tevens laatste nacht brengt je wederom door in Casa do Outerio, Batalha. Ga er nog één dag op uit, voordat je de volgende dag weer via Lissabon huiswaarts keert.

Aanbieding 8-daagse rondreis Portugal

  • Retourvlucht vanaf Amsterdam of Eindhoven naar Lissabon
  • 7 overnachtingen incl. ontbijt en 8 dagen autohuur incl. basisverzekering
  • Verblijf is mogelijk t/m september 2017 o.b.v. beschikbaarheid

Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 479,- per persoon


Reispartner

Hoteldeal.nl
Hoteldeal.nl
Prins Willem Alexanderlaan 320
7311 SZ
Apeldoorn

088-03 31 510
info@hoteldeal.nl
www.hoteldeal.nl
v.a. pp.€ 479,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia