Drie smaken van Italië

Wat een variatie in één rondreis! Je ontdekt drie prachtige maar heel verschillende regio’s in Italië: het Gardameer, Toscane en de Dolomieten van Zuid-Tirol.

Je begint bij een van de mooiste stukjes van het Gardameer: natuurgebied Alto Parco Bresciano. Dan verhuis je naar de Val d’Orcia in Zuid-Toscane: landschappelijk het mooiste stukje Toscane. In dit betoverende heuvelland tussen de middeleeuwse wijnstadjes Pienza en Montepulciano werden beroemde films opgenomen, zoals ‘The English Patient’. Ga je ook een dagje naar Siena? Tot slot verblijf je in de bergen van Zuid-Tirol, een stukje Italië met Oostenrijkse tradities. Hier maak je fantastische wandelingen en autoritjes. En je proeft waarom de streekwijnen tot de best gewaardeerde van Italië behoren!

Je verblijf
Alle hotels hebben prachtig uitzicht! Eerst (10-d) Albergo Deva, op 5 minuten rijden van het Gardameer en Riva del Garda. Vanuit het restaurant en het zwembadterras kijk je uit op het meer. Dan hotel Miralaghi in Toscane, waar je uitkijkt op het betoverende landschap van Zuid-Toscane. Tot slot logeer je in Hotel Jörgenwirt in Zuid-Tirol. Hier kijk je uit op de omringende bergwereld.

Aanbieding

• 9x overnachting (Albergo Deva; Gardameer, Hotel Miralaghi; Toscane en Hotel Jörgenwirt; Zuid Tirol)
• Dagelijks ontbijtbuffet
• Dagelijks driegangendiner
• 1x proeverij lokale producten bij l’Ortofrutta Figli Duchi
• 1x wijnproeverij Eisacktaler Kellerei/ Cantina Valle Isarco in Klausen/Chiusi

Verblijfsduur & prijzen

10 dagen vanaf € 289,- per persoon
13 dagen vanaf € 389,- per persoon


Reispartner

Pharos Reizen
Pharos Reizen
Taurusavenue 18
2132 LS
Hoofddorp

023 - 55 42 870 (lokaal tarief)
klantenservice@pharosreizen.nl
www.pharosreizen.nl
v.a. pp.€ 289,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia