Ervaar Ierland in 8 dagen

Een roadtrip door Ierland, wat een belevenis! U rijdt over smalle wegen, langs machtige kastelen en door een glooiend landschap. Ruige kusten, historie, cottages in het groen, schapenkuddes en stadsplezier… U vindt het op uw route door veelzijdig Ierland.

Tijdens deze fly-drive ontdekt u de highlights van Ierland, haar eeuwenoude cultuur en befaamde gastvrijheid. Begin in de gezellige straten van Dublin, vervolg uw reis door de prachtige landschappen naar Galway en maak een tocht over Achill Island. Ook mooi: door de tuinen van landhuis Kylemore Abbey wandelen, over de beroemde Ring of Kerry rijden en uitkijken over zee bij de spectaculaire Cliffs of Moher. Wát u ook doet: proef zeker een Guinness en zing mee met livemuziek in een typisch Ierse pub. ‘Fáilte go hÉireann, welkom in Ierland!’

Accommodaties
Wilt u het ‘thuisgevoel’ ervaren, kies dan voor een verblijf in Bed & Breakfasts. De B&B’s worden meestal gerund door families, die u een warm welkom geven. Ervaar de Ierse cultuur, geniet van dagelijks vers gemaakt ontbijt en ontvang de beste tips over de omgeving. Iets meer luxe? Verblijf dan in fijne hotels met een uitgebreid ontbijt. De keuze is aan u!

Aanbieding

  • Vlucht Amsterdam–Dublin en Cork–Amsterdam met Aer Lingus
  • Handbagage en ruimbagage
  • Luchthavenbelasting en brandstofheffing
  • Verblijf in hotels en/of B&B’s
  • 7 x ontbijt
  • All Inclusive autohuur

Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 579,- per persoon


Reispartner

Kras
Kras
Bernseweg 22 a
5324 JW
Ammerzoden

0900 - 9697 (70 cent per gesprek)
info@kras.nl
www.kras.nl
v.a. pp.€ 579,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia