Geniet jij dit jaar van het ultieme kerstgevoel? Onze exclusieve kerstreizen bezorgen jou een fonkelende beleving! Kom helemaal in de kerstsfeer op een van de vele kerstmarkten in Nederland en Duitsland, doe jouw kerstinkopen in het gezellig verlichte Londen, vier dit jaar de kerstdagen in Wenen of ga een zonnig nieuwjaar tegemoet op Malta!

Kerstmarkten

Ben jij ook zo’n liefhebber van de kerstmarkt? Slenteren langs de gezellig fonkelende kraampjes, genieten van de geur van warme glühwein of een rondje schaatsen op de met lampjes versierde ijsbaan. Bekijk ons diverse aanbod aan kerstmarkt arrangementen en bezoek een van de vele kerstmarkten in bijvoorbeeld Düsselorf, Keulen of Maastricht. Zo ben je verzekerd van een ultiem kerstgevoel!

Weg met kerst

Je hoeft natuurlijk niet altijd thuis te blijven met kerst. Vier de kerstdagen dit jaar buiten de deur! Op reiskatern.nl vind je een uitgebreid aanbod aan kerstreizen gedurende de kerstdagen. Denk bijvoorbeeld aan een romantische kerst in keizerlijk Wenen, kerst met de kinderen in Disneyland Parijs of een zonnig kerstfeest aan de Costa Brava. Dat is nog eens een zorgeloos kerstfeest!

Oud en nieuw arrangementen

Blijf je toch liever bij de familie tijdens kerst? Trek er dan na de kerstdagen op uit en vier de jaarwisseling tijdens een heerlijke vakantie. Ons diverse aanbod aan oud en nieuw arrangementen bezorgt jou een memorabele oudjaarsavond. Laat je in de watten leggen op zonnig Malta of zoek het iets dichter bij huis en geniet van de sneeuw, gezelligheid, een feestelijk oudejaarsavondbuffet en natuurlijk een vuurwerkshow in Winterberg!


Wij wensen je een fijn kerstfeest en natuurlijk een gelukkig nieuwjaar!


Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia