Hola, Costa Blanca!

Aan de Spaanse Costa Blanca, gelegen tussen de bergen in een prachtige baai ligt Benidorm, een kustplaats met witte stranden, een langgerekte boulevard en gezellige bars en restaurants. Door die unieke ligging tussen de kust en de bergen wordt het in Benidorm nooit écht koud, wat er voor zorgt dat je er ook in de winter kunt genieten van een aangenaam zonnetje. 

Koninklijk overnachten in Benidorm
Je verblijft 7 nachten in hotel RH Victoria****, op slechts 400 meter van de oude binnenstad en het bekende Levante strand van Benidorm. Het hotel heeft een buitenzwembad met ligbedden en parasols, een schoonheidssalon en een solarium. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Over maaltijden hoef je je geen enkele zorgen te maken, want je verblijft hier op basis van volpension. ’s Avonds bij het diner geniet je van een lekker glaasje wijn bij de maaltijd.

Chocolade in Villajoyasa
Tijdens een van de excursies word je meegenomen maar Villajoyasa, ten zuiden van Benidorm. Deze stad wordt gekenmerkt door een sterke zeevaarttraditie en de chocolade industrie. Je maakt een wandeling over de boulevard met typische vissershuisjes, bezoekt de lokale markt en neemt een kijkje in het chocolademuseum.

Alicante met kasteelbezoek
Tijdens het tweede uitstapje maak je kennis met de hoofdstad van de Costa Blanca: Alicante. Maar eerst word je getrakteerd op een kasteelbezoek voor een prachtig uitzicht over de stad. Na een korte stadsrondrit is er tijd voor een terrasje of om te shoppen. 

Inclusief

•  Retourvlucht Amsterdam - Alicante

• Luchthavenbelasting en brandstof heffi ng
• Transfer luchthaven - accommodatie en v.v.
• 7 overnachtingen in hotel RH Victoria****
• 7 x ontbijt, lunch & dinerbuffet
• Water en glas wijn bij het diner
• Nederlandse sprekende reisleiding
• ½ dag excursie Villajoyasa (per bus met Nederlandse sprekende reisleiding)
• ½ dag excursie Alicante (per bus met Nederlandse sprekende reisleiding)

Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 349,- per persoon

Nu vanaf € 349,- p.p.
Prijs is per persoon per arrangement o.b.v. 2 personen per kamer en Economy vlucht. Exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en
€ 25,- reserveringskosten per boeking. Aankomst maandag, dinsdag, woensdag, zaterdag en zondag. Ook vertrek mogelijk vanaf Rotterdam en Eindhoven. De vanaf prijs is beperkt beschikbaar op een aantal data. Kijk voor actuele prijzen per vertrekdatum, per luchthaven en andere reisduren in het reiskatern. 

Meer informatie en boeken
Voor informatie, prijzen en om te boeken ga je naar de website reiskatern.nl. Je kunt ook bellen met TUI tel.: 088-0885885 (lokaal tarief) of langsgaan bij een TUI winkel in de buurt o.v.v. 50+ winterzonpakker ‘Benidorm – Hotel RH Victoria’. Reispartner

TUI
TUI
Volmerlaan 3
2288 GC
Rijswijk

0900 - 8847 (70 cent per gesprek)
www.tui.nl
v.a. pp.€ 349,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia