Genieten in Portugal

Een zonnige strandwandeling. Fietsen door het glooiende achterland met schilderachtige dorpjes. Proosten met een Portje aan de boulevard… Dat is winter in de Portugese Algarve! 

Vakantie in de Algarve is genieten van prachtige stranden met kleine baaitjes, verstilde dorpjes en mooie natuurgebieden. Aan de maar liefst 170 km lange kustlijn zelf vind je badplaatsen als Quarteira en Albufeira, maar ook sfeervolle stadjes als Lagos en het mondaine Vilamoura. In het binnenland liggen mooie oude dorpjes en stadjes waarvan het soms lijkt of de tijd er heeft stilgestaan. De mensen in Portugal zijn even vriendelijk als het weer lekker is, in bars en restaurants krijg je nog echt het gevoel te gast te zijn. Bovendien kent de Algarve een heerlijke keuken met vooral veel vis. Worden het de sardientjes of de typisch Portugese kip Piri-Piri?

Kerkjes spotten & Flaneren in Faro 

De reisleiding neemt je mee naar het historische vissersplaats Tavira, met wel 36 katholieke kerkjes en havenstad Faro. Je maakt een wandeling door het historische centrum, krijgt tijd voor een terrasje of om te shoppen en je bezoekt een Aromaboerderij met piri-piri.


Hotel Casablanca Inn ***, Monte Gordo

Je verblijft op basis van volpension in Hotel Casablanca Inn, een fi jn hotel met verwarmd overdekt zwembad. Het hotel heeft een perfecte ligging, slechts 200 m van het strand en het centrum van de gezellige badplaats Monte Gordo. In de avond is er regelmatig een activiteitenprogramma.

Inclusief

  •  TUI fly retourvlucht Amsterdam - Faro 
  • Luchthavenbelasting en brandstofheffing 
  • Transfer luchthaven - accommodatie en v.v. 
  • 7 overnachtingen in hotel Casablanca Inn 
  • 7 x ontbijt, lunch & dinerbuffet 
  • Glas wijn en water tijdens de maaltijden 
  • Nederlandse sprekende reisleiding 
  • ½ dag excursie Tavira (per bus met Nederlandse sprekende reisleiding) 
  • ½ dag excursie Faro (per bus met Nederlandse sprekende reisleiding)

Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 299,- per persoon

Nu vanaf € 299,- p.p.

Prijs is per persoon per arrangement o.b.v. 2 personen per kamer en Economy vlucht. Exclusief € 2,50 calamiteitenfonds en € 25,- reserveringskosten per boeking. Vertrek dagelijks. De vanaf prijs is beperkt beschikbaar op een aantal data. De actuele prijzen per vertrekdatum, andere reisduren en vertrek vanaf Eindhoven of Rotterdam vind je in het reiskatern.

Meer informatie en boeken

Voor informatie, prijzen en om te boeken ga je naar de website reiskatern.nl. Je kunt ook bellen met TUI tel.: 088-0885885 (lokaal tarief) of langsgaan bij een TUI winkel in de buurt o.v.v. 55+ winterzon-pakker Algarve – Hotel Casablanca Inn. Op deze reis zijn SGR- en ANVR voorwaarden van toepassing
Reispartner

TUI
TUI
Volmerlaan 3
2288 GC
Rijswijk

0900 - 8847 (70 cent per gesprek)
www.tui.nl
v.a. pp.€ 299,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia