Actief en exclusief in Serfaus!

Serfaus is één van de bekendste en populairste plekken in Tirol, en dat is niet zonder reden. De regio heeft het grootse aantal zonuren in de Oostenrijkse Alpen. Auto’s worden waar mogelijk uit het dorpscentrum geweerd en de authentieke klokkentoren zorgt nog altijd voor een dorps karakter.

Zowel families met als zonder kinderen komen hier aan hun trekken. Je kunt genieten van de omgeving en mooie wandelingen maken, maar ook tal van leuke activiteiten ondernemen. Of gewoon van de zon genieten op een van de vele terrassen. 

Je verblijf

Je hebt de keuze uit 3 verschillende accommodaties; van de comfortabele en traditionele Appartementen Bellevue, tot de gloednieuwe en luxe Vaya St. Zeno Lodge met sfeervolle bar, groot terras en luxe wellness. En Vaya Terrazena met de perfecte combinatie tussen een moderne inrichting en traditionele Tiroolse accenten

Inbegrepen app. Bellevue

  • verblijf in App. Bellevue incl. ontbijt
  • Serfaus Summer Card, met vele gratis extra’s en voordelen, zoals gebruik kabelbanen, wandelbus Fiss Zomerfunpark en Avonturenpark Hög
  • actief en exclusief programma speciaal voor klanten van Pharos Reizen met o.a. begeleiden wandelingen, live muziek en familieactiviteiten (o.a. klimmuur, bubble soccer)

Verblijf met bovenstaande extra’s ook mogelijk in Vaya Terrazena vanaf € 158 p.p. (o.b.v. 4 pers.).

https://www.pharosreizen.nl/hotelarrangementen/oostenrijk/tirol/serfaus-vaya-terrazena-persgroep

Of Vaya St. Zeno Lodge incl. ontbijt, diner en gebruik luxe wellness vanaf € 348 o.p. (o.b.v 4 pers.).

https://www.pharosreizen.nl/hotelarrangementen/oostenrijk/tirol/serfaus-vaya-st-zeno-persgroep

 

Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 158,- per persoon

Zie onze website voor prijzen Vaya St. Zeno Lodge (zoekcode: 18749) en Vaya Terrazena (zoekcode: 18748). Ook te boeken als 4- of 5-daags arrangement.

*Zie voorwaarden op www.pharosreizen.nl/autovakantie/bioscoopkaartjes

Prijzen in € p.p. per arrangement o.b.v. verblijf in Appartementen Bellevue. Niet inbegrepen: reserveringskosten (€ 20,-), toeristenbelasting en Calamiteitenfonds (€ 2,50). Wijzigingen voorbehouden.
Reispartner

Pharos Reizen
Pharos Reizen
Taurusavenue 18
2132 LS
Hoofddorp

023 - 55 42 870 (lokaal tarief)
klantenservice@pharosreizen.nl
www.pharosreizen.nl
v.a. pp.€ 158,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia