Uniek verblijf in een romantisch kasteel

Chateau d’Urspelt is een prachtig kasteel in natuurpark Our vlakbij het Luxemburgse Clervaux. Het werd in de 18e eeuw gebouwd op ruïnes uit de 13de eeuw en na veel rumoerige jaren in 2005 verbouwd tot een luxe hotel. Uiteraard met passie en respect voor het verleden, de omgeving en het (cultureel) erfgoed.

Waar heden en verleden samensmelten
De 56 charmante kamers ademen historie en hebben leuke details uit het rijke verleden. Maar uiteraard met de hedendaagse luxe zoals een regendouche, flat screen en WiFi. Verder heeft het een verwarmd zwembad en een wellness waar u even alles van zich laat afglijden... Heerlijk! 

U proeft de liefde
In het restaurant worden veel seizoensgebonden gerechten geserveerd. Gemaakt van verse ingrediënten veelal afkomstig van lokale biologische boeren. Er wordt elke avond heel veel liefde en passie in het eten gestoken en dat proeft u absoluut terug. De mousserende wijnen uit Luxemburg kunnen we hier zeer aanbevelen. 

Er is hier zoveel te doen
Chateau d’Urspelt heeft een verwarmde overdekte patio langs de historische muren van het kasteel. Hier kunt u dus ook in het vroege voorjaar al heerlijk 'buiten' zitten met de prachtige tuin op de achtergrond. In de kelder is op de zichtbare fundamenten van het kasteel een gezellige bar gebouwd waar u ’s avonds na het diner nog een slaapmutsje kunt nuttigen. De volgende ochtend kunt u heel mooi wandelen in de kasteeltuin of leuk uitstapje maken naar de leuke stadjes.

Chateau D'Urspelt

  • Uniek overnachten in een kasteel
  • Pure rust en ontspanning
  • Wandelen door de kasteeltuin
  • Een bezoek aan Clervaux, Vianden of Diekrich
  • Inclusief ontbijt en parkeren
  • Met verwarmde patio

Speciaal voor onze lezers

  • 1 x overnachting in Chateau d’Urspelt
  • 1 x uitgebreid ontbijt • fles Cremant op de kamer

Niet inbegrepen

Reserveringskosten € 19,50 en Calamiteitenfonds € 2,50 (beide per boeking)

U kunt dit arrangement boeken van 10 februari 2019 t/m 15 april 2019, aankomst is mogelijk van 10 februari t/m 31 maart 2020.

Op deze reis zijn de ANVR- en SGR voorwaarden van toepassing

Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 55,- per persoon


Reispartner

Kras
Kras
Bernseweg 22 a
5324 JW
Ammerzoden

088-088 58 86 (lokaal tarief)
info@kras.nl
www.kras.nl
v.a. pp.€ 55,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia