ss Rotterdam

Slapen op het water
Het ss Rotterdam heeft al veel van de wereld gezien en ligt nu als 4-sterrenhotel in de thuishaven Rotterdam. In augustus 1959 verliet het voor de eerste keer de haven van Rotterdam met aan boord Koningin Juliana, Prins Bernhard en Prinses Margriet. Op de eerste trans-Atlantische tocht naar New York begeleidde Kroonprinses Beatrix het ss Rotterdam.

De hutten
In het voormalig vlaggenschip van de Holland America Line kunt u nog ervaren hoe gasten vroeger de overtocht naar New York beleefden. U overnacht in een van de hutten, die nu zijn verbouwd tot sfeervolle hotelkamers maar met nog leuke details van vroeger. Elke kamer is uniek en ingericht in de stijl van de Fifties. 

Smullen van lekkernijen
Fijnproevers als culinaire kenners zijn hier aan het juiste adres. In het ss Rotterdam geniet u van prachtig bereide maaltijden, zowel ontbijt, lunch als diner, en bij mooi weer strijkt u neer op het Lido terras. Bij dit arrangement is een High Tea inbegrepen. In de Captain Lounge staan de heerlijkste happen op u te wachten. Van sandwiches en wraps tot aan brownies en macarons. De High Tea begint met een glas prosecco of jus d’orange en koffie en thee is onbeperkt. 

Het schip ontdekken
Op het schip worden dagelijks rondleidingen georganiseerd waarbij u kennis maakt met de rijke historie en bijzondere verhalen hoort. U kunt kiezen uit een rondleiding met gids of audiofoon. U komt in de indrukwekkende machinekamer en bezoekt de boeg, de brug, het stuurhuis en het prachtig ontworpen trappenhuis. 

Eropuit!
Verblijven op het ss Rotterdam is al een ervaring op zich. Maar bruisend Rotterdam ligt ook aan uw voeten. Geniet van het uitzicht vanaf de Euromast, ontdek de historie in het Maritiem Museum of een dagje Diergaarde Blijdorp. 

Over uw verblijf

  • Voormalig vlaggenschip van de Holland America Line
  • Gelegen in de haven van Rotterdam
  • Buitenzwembad en terras op het dek
  • Kleurrijke kamers in de voormalige hutten 

 Tip: wandel mee met een rondleiding over het schip

Speciaal voor onze lezers

  • 2 x overnachting op het ss Rotterdam in Superior kamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x High Tea in de Captain Lounge
  • Gratis parkeren

Niet inbegrepen

Reserveringskosten €19,50 per boeking.

U kunt dit arrangement boeken van 10 februari 2019 t/m 15 april 2019, aankomst is mogelijk van 10 februari t/m 31 oktober 2019.

Verblijfsduur & prijs

3 dagen vanaf € 149,- per persoon


Reispartner

Kras
Kras
Bernseweg 22 a
5324 JW
Ammerzoden

088-088 58 86 (lokaal tarief)
info@kras.nl
www.kras.nl
v.a. pp.€ 149,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia