Wandel door de knisperende sneeuw

In het mooie dorp Oberau vind je het sfeervolle en traditionele Alpenhotel Wildschönau. Midden in de prachtige omgeving van de regio Wildschönau in Tirol is het hotel een heerlijke uitvalsbasis voor een week wintersport in Oostenrijk, voor zowel stellen als gezinnen. Een bezoek aan Innsbruck is een zeker een aanrader. Innsbruck is de hoofdstad van Tirol en hier is het beroemde Gouden Dak te zien, dat midden in de oude binnenstad ligt. Het dak bestaat uit vergulde koperplaten die hertog Frederik IV liet maken. Je kunt met een koets of met een nostalgisch treintje de stad verkennen. Net buiten Innsbruck ligt het slot Ambras, het mooiste renaissancekasteel van Oostenrijk. In Innbruck kom je door de Maria-Theresien-Strasse, de hoofdstraat met zowel monumenten als winkels en galeries. In het centrum van Innsbruck liggen enkele kerken, een paleis en een dom die een bezoek waard zijn. 

Inbegrepen

  • 7x overnachtingen in Alpenhotel Wildschönau
  • 7x ontbijtbuffet
  • 7x driegangendiner
  • Dagelijks gebruik wellness tussen 17:00 - 20:00 uur (sauna, stoombad en rustruimte)
  • Wildschönau Card (onder andere korting op entree zwembad, klimwand, gebruik van skischoenen en gratis gebruik skibus etc., 1 per boeking)
  • CO2 compensatie
  • Live-tips ter plaatse (via WhatsApp)


Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 349,- per persoon

ANWB Ledenreizen biedt ANWB-leden exclusieve reizen met leuke extra’s, mooie aanbiedingen en het hele reisgezelschap profiteert mee! Altijd goed georganiseerd en zorgeloos op reis. Nog geen lid? Je kunt al lid worden voor maar €15,50 per jaar en profiteren van de voordelen van het lidmaatschap. Want hoe langer lid, hoe meer extra’s.Reispartner

ANWB
ANWB
Wassenaarseweg 220
2596 EC
Den Haag

anwb.nl
v.a. pp.€ 349,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia