Overnachten in een eeuwenoud kasteel

In het Oosten van Duitsland ligt de streek Saksen waar het prachtige Schloss Schweinsburg staat. De ideale locatie voor een romantische trip of een weekend weg in de natuur. Het kasteel dateert uit de 12e eeuw en staat in een prachtige grote tuin. Schloss Schweinsburg is verbouwd tot een modern 4-sterrenhotel. De historische charme en authentieke elementen zijn perfect gecombineerd met alle moderne elementen van deze tijd.

Geschiedenis weer tot leven
De kans bestaat dat u August, het huisspook, tijdens een rondleiding door Schloss Schweinsburg. Het verhaal gaat dat hij al sinds de 12e eeuw door het kasteel ronddwaalt. Maar wees gerust, want niemand heeft hem ooit in een van de hotelkamers gesignaleerd. Welterusten…

Heerlijk verblijf in kasteel
Het charmante kasteel heeft een zeer romantische ambiance waar u weinig anders kunt dan genieten… Genieten van de historie, de rust, de moderne kamers, de wellness, het klassieke restaurant, de prachtige omgeving maar vooral van elkaar…

Ontspannen op en rondom het landgoed
Schloss Schweinsburg ligt prachtig. Midden in de natuur en met een mooie tuin in barokstijl. Vergeet vooral niet om ’s ochtends vroeg een rondje om de kasteelvijver te wandelen als u hier overnacht. Een perfect begin van de dag waarna u aanschuift aan het heerlijke ontbijt. Ook het gebied rondom het hotel is ideaal voor de wandelliefhebbers want er zijn prachtige routes uitgestippeld.

Ontdek de omgeving
In de omgeving van het hotel liggen interessante steden. Chemnitz, Gera, Zwickau en Dresden zijn daar enkele van. Ontdek de grotten van Gera, rijd naar het muzikale Chemnitz of bezoek het Zwinger paleis in Dresden; de hoofdstad van de Saksen.

Hotel Schloss Schweinsburg

  • Bijzonder kasteelhotel
  • Ontspannen in de wellness
  • Rustige ligging in prachtige natuur
  • Heerlijk fietsen of wandelen in de omgeving
  • Maak een uitstapje naar Chemnitz, Gera of Dresden

Speciaal voor onze lezers

  • 3 x overnachting in Schloss Schweinsburg
  • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Onbeperkt entree tot de wellness
  • 1 x 4-gangendiner op de dag van aankomst
  • Een fles water op de kamer

Niet inbegrepen

Reserveringskosten €19,50 en Calamiteitenfonds € 2,50 (beide per boeking).

U kunt dit arrangement boeken van 10 februari t/m 15 april 2019. Aankomst is mogelijk van 10 februari t/m 22 december 2019.

Verblijfsduur & prijs

4 dagen vanaf € 109,- per persoon


Reispartner

Kras
Kras
Bernseweg 22 a
5324 JW
Ammerzoden

088-088 58 86 (lokaal tarief)
info@kras.nl
www.kras.nl
v.a. pp.€ 109,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia