Bijzonder overnachten Maastricht

De geschiedenis van het landgoed gaat terug tot de 10e eeuw. Er woonden verschillende adellijke families en rijke industriëlen en het deed dienst als jachtslot voor Koning Willem II. Sinds midden jaren ‘90 is het in gebruik als hotel maar u ziet en voelt nog overal de herinneringen aan vervlogen tijden.

Met grandeur
U wordt met grandeur ontvangen. De lange laan met prachtige oude bomen ligt als een rode loper klaar naar de ingang van het hotel. Bij binnenkomt krijgt u een korte rondleiding door een aantal prachtig gerenoveerde ruimtes, waar u even een ander tijdperk binnenstapt. Het 'oude' deel gaat naadloos over in de nieuwbouw waar de moderne kamers zich bevinden. 

Groene vingers
Vanuit de kamers heeft u een prachtig uitzicht over de tuin, die onder architectuur is aangelegd. De fruit- en boomgaarden, vijver met enorme treurwilg, de kunstobjecten en uitgestrekte grasvelden wisselen elkaar prachtig af. Het landgoed is onderdeel van 'Buitengoed Geul & Maas' dat meerdere landgoederen en kastelen in Zuid-Limburg met elkaar verbindt. Het gras wordt onderhouden door natuurlijke grazers, veelal schapen, hetgeen een schitterend gezicht is in het glooiende Limburgse landschap. 

De sjieke Maastrichtse twist
Ook in het restaurant ziet u weer hoe mooi het heden en verleden met elkaar zijn verbonden. De chefs gebruiken veel biologische streek- en seizoensgebonden producten. En dat is ook te proeven aan de gerechten. Ze zijn origineel, vers en hebben die typische ‘sjieke’ Maastrichtse twist. 's Avonds verandert Vaeshartelt in een magische plek. Het pand wordt feeëriek verlicht en het terras nodigt uit tot een mooi glas wijn in een prachtig decorum. De romantiek ten top...

Zuid-Limburg aan uw voeten
Het terras doet de volgende ochtend ook weer uitstekend dienst als plek waar u de dag begint met een verse jus, broodje en heerlijke cappuccino. Na het ontbijt ligt Zuid-Limburg aan uw voeten… met Maastricht op 5 kilometer of met een picknickmand onder arm landgoed ‘Buitengoed Geul & Maas’ gaan ontdekken.

Buitenplaats Vaeshartelt Maastricht

  • Entree met grandeur
  • Naadloze overgang van modern en historie
  • Prachtig fietsen en wandelen op het landgoed
  • Maastricht op 5 km - Streek- en seizoensgebonden gerechten

Speciaal voor onze lezers

  • 1 x overnachting in Vaeshartelt
  • 1 x uitgebreid ontbijt
  • glaasje wijn en Limburgse tapas

Niet inbegrepen

Reserveringskosten €19,50 per boeking.

U kunt dit arrangement boeken van 10 februari t/m 15 april 2019. Aankomst is mogelijk van 10 februari t/m 31 maart 2020.

Verblijfsduur & prijs

2 dagen vanaf € 49,- per persoon


Reispartner

Kras
Kras
Bernseweg 22 a
5324 JW
Ammerzoden

088-088 58 86 (lokaal tarief)
info@kras.nl
www.kras.nl
v.a. pp.€ 49,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia