Rust en romantiek in de natuur

Net over de Belgische grens in de schilderachtige omgeving van Maaseik staat het charmante Kasteel Wurfeld. In het Nederlands vertaald als Kasteel Wilgenveld. Het staat op een privé park van 2,5 ha en de vroegste geschiedenis gaat terug tot 1640 toen de gebroeders Willem en Jacob Croll de eerste steen legden van hun nieuwe 'huisje'/onderkomen.

Trots op de geschiedenis
Bij aankomst in het hotel zult u het complete verhaal zeker horen want de huidige eigenaren Marleen en Etienne Odekerken zijn trots op de geschiedenis van Wurfeld. In de 33 luxe en eigentijds ingerichte hotelkamers voel en zie je nog overal het rijke verleden... Zo bevindt zich in de toren nog een gevelsteen met het wapen van de broertjes Croll. En in een van de kamers is een schouw met opschrift: Rara est concordia fratuum (Zeldzaam is de eendracht tussen broeders).

Voor de inwendige mens
In restaurant De Wintertuin kun je niet alleen voortreffelijk eten je hebt ook een prachtig uitzicht op de tuinen, de vijver en oude bomen. Er staan maar liefst 90 wijnen op de kaart en de sommelier neemt uitgebreid de tijd om u een mooi glas in te schenken. Kasteel Wurfeld is de perfecte locatie voor een paar dagen rust, romantiek en luxe in de natuur...

Startpunt van Wandel- en fietsroute
Het gezellige stadje Maaseik, heeft een prachtig marktplein en ook een aantal zeer interessante musea. zeer int,. En Maastricht, Hasselt, Aken en Thorn zijn ook zeer goed aan te rijden. De omgeving van Kasteel Wurfeld is zeer geschikt voor mensen die willen fietsen of wandelen. Het ligt aan het beroemde Limburgse fietsroutenetwerk en is een startpunt voor een wandelroute in natuurgebied 'Den Tösch'.

Hotel Kasteel Wurfeld

  • Charmant kasteel met een verhaal
  • Wandel- en fietsroutes vanuit de poort
  • Rust, romantiek en luxe in de natuur
  • Perfect onderhouden privé park

Speciaal voor onze lezers

  • 2 x overnachting in Kasteel Wurfeld
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • gratis upgrade
  • welkomstdrankje

Niet inbegrepen

Reserveringskosten €19,50 en Calamiteitenfonds €2,50 (beide per boeking)

U kunt dit arrangement boeken van 10 februari 2019 t/m 15 april 2019, aankomst is mogelijk van 10 februari t/m 11 november 2019.


Verblijfsduur & prijs

2 dagen vanaf € 49,- per persoon


Reispartner

Kras
Kras
Bernseweg 22 a
5324 JW
Ammerzoden

088-088 58 86 (lokaal tarief)
info@kras.nl
www.kras.nl
v.a. pp.€ 49,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia