Een mix van oud en nieuw

Meer dan 100 jaar geleden werd dit pand gebouwd. De buitenkant is al van zo’n enorme schoonheid dat u zich nauwelijks kunt voorstellen hoe mooi het achter de gevel is. Jarenlang zat hier het Stadsarchief van Keulen maar inmiddels is het verbouwd tot schitterend hotel. Het laat de rijke geschiedenis van het pand zien gecombineerd met bijzondere architectuur en modern design.

Perfecte ligging
In een rustige buurt, maar in het hart van het historische centrum van Keulen, staat het bijzondere hotel The Qvest Hideaway. Een uniek designhotel in een historisch pand uit 1897. Ideaal voor een paar dagen weg waarin u de stad op eigen tempo kunt verkennen. Door de centrale ligging bent u binnen enkele minuten bij de sfeervolle cafés, restaurants en bars maar er zijn ook verschillende metrostations in de buurt. 

Kunst en design
Als liefhebber van kunst en design, moet dit hotel u absoluut aanspreken. Eigenaar Michael Kaune is zelf een groot liefhebber van design. Zijn kennis en passie deelt hij dan ook graag. De inrichting van de kamers bestaat voor een groot deel uit zijn persoonlijke collectie kunst en fotografie. Alle 34 kamers hebben dus een eigen sfeer en karakter voorzien van unieke kunst- en designstukken. 

U kijkt uw ogen uit
Nadat u bent bijgekomen van alle indrukken, is het tijd om Keulen te gaan verkennen. Uiteraard de imposante Dom, een van de grootste kerken ter wereld. Maar museumliefhebbers halen hier ook hun hart op met Museum Ludwig, het Stadtmuseum en het biermuseum. De stad is rijk aan prachtige middeleeuwse panden, knusse kroegen en leuke restaurants. Met name de Altstadt is zeer een bezoek waard.

The Qvest Hideaway

  • Prachtig en historisch pand in Keulen
  • Rustig en stil maar midden in het centrum
  • Mix van bijzondere architectuur en modern design
  • Cafés en restaurants om de hoek
  • Diverse kunstwerken in het hotel

Speciaal voor onze lezers

  • 1 x overnachting in The Qvest Hideaway
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x glas Crèmant per persoon

Niet inbegrepen

Reserveringskosten €19,50 en Calamiteitenfonds €2,50 (beide per boeking).

U kunt dit arrangement boeken van 10 februari t/m 15 april 2019. Aankomst is mogelijk van 1 maart t/m 31 oktober 2019.

Verblijfsduur & prijs

2 dagen vanaf € 75,- per persoon


Reispartner

Kras
Kras
Bernseweg 22 a
5324 JW
Ammerzoden

088-088 58 86 (lokaal tarief)
info@kras.nl
www.kras.nl
v.a. pp.€ 75,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia