Beleef het heden en verleden in Abdij Rolduc

Overnachten in Abdijhotel Rolduc is uniek. Er zijn weinig hotels in Nederland waar het heden en verleden zo mooi samenkomen U krijgt een prachtig beeld van de geschiedenis en functie van de abdij en geniet van het bourgondische Limburgse leven. Negenhonderd jaar geleden stond op deze plek een klein houten kapelletje dat uitgroeide tot het grootste abdijcomplex van de Benelux. Sinds de jaren zeventig is een deel van de gebouwen in gebruik als hotel. De abdij is heel mooi in tact gebleven en staat op een prachtig landgoed in Zuid-Limburg. De rijke geschiedenis is overal voelbaar, bijna tastbaar.

Het beste begin van de dag
De voormalige kloosterkamers zijn, met respect voor het verleden, verbouwd tot comfortabele hotelkamers met alle moderne gemakken van nu. Hier kunt u in alle rust uitslapen en na een heerlijke douche, schuift u aan bij het rijk gesorteerde ontbijt. Met ambachtelijke broden, yoghurt, vers fruit en natuurlijk spek en ei. Een lekker begin van de dag…

Geniet van het Bourgondische leven 
Volgens een eeuwenoud geheim recept wordt hier nog het Abdij bier gebrouwen. Een mooi product en zeer smakelijk! Daarbij verbouwt Rolduc zijn eigen druiven waarvan ze een unieke Nederlandse wijn maken. In de brasserie 'De Kanunnik' geniet u met volle teugen van deze bijzondere wijn en natuurlijk het Abdij bier. Hierbij wordt uiteraard een heerlijke Limburgse maaltijd geserveerd.

Actief binnen en buiten de poorten
Afhankelijk van de datum  van uw verblijf zijn er verschillende rondleidingen. Zoals historische rondleidingen over de abdij zelf maar ook thematisch met wijn of bier als onderwerp. Binnen de poorten is het heerlijk rustig maar Maastricht, Heerlen, Aken en Valkenburg liggen op een steenworp afstand. U kunt hier prachtig fietsen en Abdijhotel Rolduc staat aan het Hertog Limburgpad, de bekende internationale wandelroute.

Abdijhotel Rolduc

  • 900 jaar oud en op UNESCO erfgoedlijst
  • Ervaar de serene rust
  • Comfortabele kamers met historische details
  • Eigen wijngaard en zelf gebrouwen bier
  • Dichtbij Kerkrade en Valkenburg

Speciaal voor onze lezers

  • 2 overnachtingen in Abdijhotel Rolduc
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Abdijbier proeverij met Abdijkaas

Niet inbegrepen

Reserveringskosten € 19,50 per boeking.

U kunt dit arrangement boeken van 10 februari t/m 15 april 2019. Aankomst is mogelijk van 10 februari t/m 31 oktober 2019.Verblijfsduur & prijs

3 dagen vanaf € 89,- per persoon


Reispartner

Kras
Kras
Bernseweg 22 a
5324 JW
Ammerzoden

088-088 58 86 (lokaal tarief)
info@kras.nl
www.kras.nl
v.a. pp.€ 89,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia