Actief ontspannen in het Teutoburgerwoud

Glooiende heuvels met groene weiden en heerlijk geurende loofbossen kenmerken het Teutoburgerwoud. Ze maken Bad Driburg tot een wandel- en fietsparadijs. Het stadje ligt bovendien op lange-afstandswandelpad "Hermannshöhen". Wandel in de buurt van Bad Driburg van het imposante monument Hermannsdenkmal over de indrukwekkende rotsformatie Externsteine en geniet met volle teugen. Daarna is het tijd om na te genieten van heerlijk eten en van alle wellnessvoorzieningen in het hotel en in kuuroord Bad Driburg. Kortom, geniet van het wandelen in het prachtige Teutoburgerwoud en kom tot rust in kuuroord Bad Driburg. 

Welkom in Hotel Waldcafé Jäger *** in Bad Driburg – het beste kuuroord van Noordrijn-Westfalen. Het hotel ligt midden in het Teutoburgerwoud in hartje Duitsland. Verken de omgeving van je vakantiebestemming tijdens een wandeling want Bad Driburg is een waar wandelparadijs. Wandelpad Hermannshöhen met kwaliteitswandelroutes de Hermannsweg en Eggeweg is verreweg de bekendste en meest gewaardeerde. Wandel in de buurt van Bad Driburg etappe 10. Deze gaat van het imposante monument Hermannsdenkmal over de indrukwekkende rotsformatie Externsteine naar Leopoldstal. Dit is nog maar het topje van de ijsberg want in het gebied zijn veel meer wandelpaden. Rondom Bad Driburg. In natuurpark Teutoburgerwoud-Eggegebergte. Fietsen kan ook – bijvoorbeeld op leenfietsen van het hotel. De Garten-Traum-Tour is mooi want gaat onder andere langs het Gräflicher park in Bad Driburg. Dit is één van de mooiste parken van Duitsland. Met de Kurkarte die inbegrepen is in het arrangement, is de entree bovendien gratis. Met dezelfde Kurkarte krijg je ook korting op een andere topattractie, de Driburg Therme. Grotere steden zoals universiteitsstad Paderborn (24 km) en Höxter (34 km) zijn ook een bezoek waard. In Paderborn bezoek je natuurlijk het kasteel Neuhaus en in Höxter de voormalige benedictijnenabdij Corvey dat nu Unesco-Werelderfgoed is.

Je verblijf

Hotel Waldcafé Jäger beschikt over een panoramarestaurant met een zonneterras en een prachtig uitzicht op het Teutoburgerwoud. Het wellnesscentrum beschikt over een sauna, een solarium, een ontspannings- en fitnessruimte. Andere voorzieningen zijn een recreatieruimte met boekenkast, lift en een speeltuin met boomhut. Het is ook mogelijk om fietsen te huren. Het gebruik van WiFi is inbegrepen in de prijs. Het hotel beschikt verder over twintig standaard en comfortkamers. De kamers Waldblick zijn licht en vriendelijk ingericht en voorzien van douche/toilet, föhn, tv en deels telefoon. Komfort kamers Fernblick zijn groter en hebben dezelfde voorzieningen. Die comfortkamers hebben bovendien een mooi, zonnig balkon op het zuiden waarop u kunt genieten van het prachtige uitzicht over Bad Driburg, het Teutoburgerwoud en kasteelruïne de Iburg.

Inbegrepen

  • 3x, 5x, of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 3x, 5x, of 7x driegangendiner of dinerbuffet
  • welkomstdrankje
  • 1 flesje water per kamer
  • gebruik van de sauna
  • gratis entree Gräflichen Park en korting op Driburg Thermen en vele andere kortingen o.b.v. Kurkarte
  • informatie over de regio
  • gratis wifi
  • gratis parkeerplaats bij hotel (o.b.v. beschikbaarheid)
  • extra bij verblijf 5 of 7 nachten: 1 kopje koffie & gebak


Verblijfsduur & prijzen

4 dagen vanaf € 99,- per persoon
6 dagen vanaf € 179,- per persoon
8 dagen vanaf € 239,- per persoon

Verblijfsduur & prijzen

4 dagen – vanaf € 99,- per persoon

6 dagen – vanaf € 179,- per persoon

8 dagen – vanaf € 239,- per persoon 

Prijzen in € o.b.v. tweepersoonskamer Waldblick. Toeslag tweepersoonskamer Komfort Fernblick: € 10,- per persoon per nacht. Toeslag éénpersoonskamer Komfort Fernblick: € 20,- per nacht. Niet inbegrepen: reserveringskosten (€ 20,-).

Kinderkorting, bij twee volbetalenden op de kamer:

Max. 2 kinderen van 0 t/m 6 jaar: 100%

Max. 2 kinderen van 7 t/m 11 jaar: 50%Reispartner

Videotrips
Videotrips
Prins Hendrikstraat 66 a
2405 AL
Alphen aan den Rijn

06-24 937 937
info@videotrips.nl
https://videotrips.nl
v.a. pp.€ 99,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia