Genieten van rust en ruimte in een bijzondere omgeving

De vroegere rentmeesterwoning van Landcommanderij Alden Biesen dateert uit de 13e eeuw en is gebouwd in een U-vorm. Bij afwezigheid van de landheer beheerde vroeger een rentmeester het onroerend goed zoals het landhuis en de tuinen. Inmiddels is het verbouwd tot een prachtig hotel waar cultuur, gastronomie, natuur, ontspanning en rust naadloos in elkaar overgaan.

Waar verleden en heden samenkomen
In het historische deel zit de lobby en de receptie waar u met alle egards wordt ontvangen. U ziet en voelt hier overal de historie van het pand met schitterende details uit het verleden. Nadat u bent ingecheckt, wordt u naar de kamer gebracht in de nieuwe vleugel. Hier vindt u ook het restaurant en de bar, de wellness en het binnenzwembad.

Een knipoog naar het verleden
De rentmeesterwoning is uitgebreid met een nieuwe vleugel waar nu 69 comfortabele kamers zijn terwijl in het oude deel nog vier prachtige suites zitten. Deze zijn van alle luxe gemakken voorzien maar met een knipoog naar het roemruchte verleden.

Vanuit bijna alle kamers heeft u een prachtig uitzicht op de binnenplaats met de boomrijke tuinen op de achtergrond. Hier maakt u een ochtendwandeling in een net ontwakende tuin voordat u zelf aanschuift bij het zeer rijk gesorteerde ontbijt met een kopje koffie. Bij goed weer kunt u ontbijten op het terras met uitzicht op de boomgaarden en de tuin. Echt fantastisch! Er zijn ochtenden die anders beginnen…

Centraal gelegen
Martin’s Rentmeesterij ligt op 150 meter van landcommanderij Alden Biesen maar na een kwartier staat u ook op het Vrijthof in het altijd gezellige Maastricht. Verder bent u in een half uurtje in Luik, Tongeren of Hasselt terwijl het stadje Bilzen ook zeer de moeite waar is. Kortom, er is hier  genoeg te doen...

Martin’s Rentmeesterij, Bilzen

  • Heden en verleden in schitterende harmonie
  • Luxe kamers in moderne vleugel
  • Met veel authentieke details
  • Rust, ruimte en romantiek
  • Een kwartier van Maastricht

Speciaal voor onze lezers

  • 1 x overnachtingen in Martin’s Rentmeesterij
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Upgrade kamer 

Niet inbegrepen

Reserveringskosten €19,50 en Calamiteitenfonds €2,50 (beide per boeking).

U kunt dit arrangement boeken van 10 februari 2019 t/m 15 april 2019, aankomst is mogelijk van 10 februari t/m 31 december 2019.

Verblijfsduur & prijs

2 dagen vanaf € 75,- per persoon


Reispartner

Kras
Kras
Bernseweg 22 a
5324 JW
Ammerzoden

088-088 58 86 (lokaal tarief)
info@kras.nl
www.kras.nl
v.a. pp.€ 75,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia