Beleef authentiek Drenthe!

Bent u op zoek naar een heerlijke rustige omgeving om een paar dagen te genieten en er even tussenuit te gaan? Hotel het Witte Veen biedt u sfeervol ingerichte kamers, een schitterende omgeving, rustig terras en eindeloze mogelijkheden om in de buurt op pad te gaan! 

Niet alleen biedt het hotel dit, daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van verschillende diners in het restaurant en leiden de verscheidene fietsroutes u langs de mooie natuur die het hotel omringt. 

Dit gastvrije hotel is gevestigd in een oude boerderij in de buurt van Witteveen, wat bekend staat als een dorp dat in het hart van Drenthe ligt.  
Beleef Drenthe, een provincie vol prachtige natuur, gezellige steden, pittoreske dorpjes en unieke bezienswaardigheden. Geniet te midden van al dit moois van de gastvrijheid en de omgeving. 

In de buurt van dit gezellige familiehotel ligt Dierenpark Emmen, het Hunebedcentrum op de Drentse Hondsrug in Borger en een bezoekje aan het Drents Museum in Assen is ook zeker niet mis. 

Aanbieding

•  2 x overnachting in een comfortabele kamer
• 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
• 2 x heerlijk 3-gangen diner
• Gratis fiets- en wandelroutes
• Gratis WiFi & parkeren


Extra informatie:
U kunt een verlengingsnacht incl. ontbijt bijboeken voor € 25,00 per persoon. Indien u 4 nachten wenst te verblijven dan kunt u telefonisch het arrangement ook 2x achter elkaar boeken. 

Prijzen zijn o.b.v. een 2-persoons- kamer, exclusief verblijfsbelasting  à € 2,20 p.p.p.n. en per boeking  € 7,50 reserveringskosten. Kijk voor overige voorwaarden op www. goedverblijf.nl/gv1803


Verblijfsduur & prijs

3 dagen vanaf € 69,50 per persoon


Reispartner

Goedverblijf.nl
Goedverblijf.nl
Wollegrasstraat 2
7676 BP
Westerhaar-Vriezenveensewijk

085 - 489 90 19
info@goedverblijf.nl
www.goedverblijf.nl
van
€ 89,50
v.a. pp.€ 69,50
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia