Vier de lente in Keukenhof

Combineer een uniek verblijf in Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen met een bezoek aan Keukenhof. Terwijl de eerste zonnestralen doorbreken maakt u een strandwandeling en bij Keukenhof ziet u de tulpen in bloei. Vier de lente in eigen land met dit arrangement!

Keukenhof
Een uniek dagje uit tussen de bloemen. Kom naar Keukenhof in Lisse en dwaal langs de meer dan 7 miljoen tulpen, narcissen en hyacinten. Dit jaar staat Keukenhof in het teken van Romantiek in Bloemen. Een perfecte combinatie! Maak een mooie wandeling samen met uw geliefde, kijk naar de bloemenshows en waan uzelf in romantische sferen.

Grand Hotel Amrâth Kurhaus****
Dit luxueuze 5-sterrenhotel ligt direct aan de boulevard en het strand van Scheveningen. Het hotel is daarom de ideale uitvalsbasis voor een mooie strandwandeling of een uitstapje naar Den Haag. Maar liefst 200 jaar geleden is het Kurhaus gebouwd. U kijkt uw ogen uit in de indrukwekkende Kurzaal, die nog volledig intact is gebleven. Kom volledig tot rust in uw klassiek ingerichte kamer, genietend van de geur van de zee en het geluid van de golven. Daarnaast maakt u als hotelgast onbeperkt gebruik van het wellnesscentrum. Tip: maak uw verblijf compleet, kies voor een zeezicht kamer en word wakker met prachtig uitzicht over de Noordzee.

Aanbieding

  • Verblijf in Grand Hotel Amrath Kurhaus
  • Ontbijtbuffet
  • Toeristenbelasting

Verblijfsduur & prijzen

2 dagen vanaf € 109,- per persoon
3 dagen vanaf € 199,- per persoon
4 dagen vanaf € 295,- per persoon


Reispartner

Kras
Kras
Bernseweg 22 a
5324 JW
Ammerzoden

0900 - 9697 (70 cent per gesprek)
info@kras.nl
www.kras.nl
v.a. pp.€ 109,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia