Het hart van Duitsland

In het hart van Duitsland, op het hoogste punt in het Knüll-gebergte, vindt u Resort Eisenberg. Hier overnacht u op 636 meter hoogte. U loopt zo het bos in. 

Welkom in de sprookjesachtige wereld van de Gebroeders Grimm. Het Kurhessische Bergland is een typisch Duits midden-gebergte. Hier vindt u idyllisch groene rivierdalen, weiden en diepe bossen. Deze omgeving wordt ook wel het ”Rotkapchenland” genoemd, waar het sprookje van Roodkapje en de boze wolf zijn oorsprong vond. Vakwerkromantiek vindt u in de middeleeuwse steden van de regio, zoals Marburg en Fulda. 

Het Kurhessische Bergland staat bekend om de pittige vleesgerechten, én meer! Hier bevindt zich o.a.de grootste burcht van Hessen (Burg Herzberg bij Breitenbach) en het grootste biervat ter wereld in Kirchheim-Reimboldshausen. In Bad Hersfeld staat degrootste kerkruïne ter wereld. Daarnaast zijn de oudste kerkklokken van Duitsland te bezichtigen in de Katharinatoren, die elk jaar het ‘Lullusfest’, het oudste volksfeest van Duitsland, inluiden. U bevindt zich hier aan de ‘Deutsche Märchenstraße’; een route langs plaatsen waar de sprookjes van de Gebroeders Grimm zich hebben afgespeeld. Als dat niet tot de verbeelding spreekt, dan toch zeker onze mooie aanbieding!

Aanbieding

  • 4 overnachtingen
  • 4 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • welkomstdrankje
  • 4 x 3-gangendiner of buffet
  • 3 x een lunchpakket
  • dagelijks een ijsje voor de kinderen

Verblijfsduur & prijs

5 dagen vanaf € 129,- per persoon

Actievoorwaarden & kortingen

- €129 per persoon in een 2-persoonskamer, aankomst op zondag.
- Vanaf 23 september is de prijs €119 p.p. en vanaf 14 oktober €109 p.p.
- Kinderkorting bij 2 volbetalende personen op de kamer: max. 1 kind t/m 7 jaar gratis, t/m 15 jaar 50% korting en vanaf 16 jaar 30% korting.
- Toeslag 1-persoonskamer: €10 per nacht.
- Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n. ter plaatse te betalen (vanaf 18 jaar).
- Boekingskosten: €15 per boeking.Reispartner

Nuwegexclusief.nl
Nuwegexclusief.nl
Apeldoornseweg 22
7351 AB
Hoenderloo

info@nuwegexclusief.nl
www.nuwegexclusief.nl
v.a. pp.€ 129,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia