TOP 3 HOTELOVERNACHTINGEN

Roompot Beach Resort

v.a. € 149,-

Bekijken

Mercure City South 4*

v.a. € 59,50

Bekijken

Halfpension-arrangement in Landhotel Gödeke ***

v.a. € 69,-

Bekijken

Hotelovernachtingen

Een hotelovernachting in jouw favoriete shopstad? Een weekendje weg aan zee? Of goedkoop overnachten in een bosrijke omgeving? Een overnachting in een fijn hotel is een makkelijke en goedkope manier om er even helemaal tussenuit te zijn. Reiskatern.nl heeft een uitgebreid aanbod van aantrekkelijke hotelaanbiedingen, in Nederland, maar ook in de rest van Europa!


Nachtje weg

Als je geen tijd of budget hebt voor een lange reis, maar toch zin hebt in dat heerlijke vakantiegevoel, dan is een nachtje weg een uitstekende keuze. Ga voor een leuke stad, gewoon in Nederland, zoals Rotterdam of Maastricht. Kies een hotel in het centrum en geniet van het stadsleven, de lange winkelstraten en de uitgebreide keuze aan restaurantjes. Zo kom je even helemaal bij van de alledaagse drukte!


Weekendje weg

Liever een romantisch weekendje weg of een weekendje weg met de kinderen? Denk dan eens aan een hotelarrangement in een van de bosrijke streken van Duitsland! Start de dag met een uitgebreid ontbijt en ga er daarna op uit voor een romantische wandeling terwijl de kinderen verstoppertje spelen. Of maak een mooie fietstocht in de omgeving en strijk neer op een terrasje voor een heerlijk kopje koffie. Klinkt goed toch? Bekijk snel het aanbod op reiskatern.nl en boek een goedkoop weekendje!


Hotels Nederland

Wist je dat de hotelprijzen in Nederland ruim boven het Europees gemiddelde liggen? Ben je op zoek naar goedkope hotels in Nederland, maar wel van goede kwaliteit? Wij zijn continu op zoek naar de beste aanbiedingen voor goedkope hotelovernachtingen in luxe hotels in Nederland. Zo kun jij toch lekker bijkomen in een heerlijk hotelbed en genieten van een nachtje of weekendje weg in Nederland!

Roompot Beach Resort

v.a. € 149,-

Bekijken

Mercure City South 4*

v.a. € 59,50

Bekijken

4 dagen inclusief dagelijks ontbijt en diner

v.a. € 115,-

Bekijken

Roompot Bospark ‘t Wolfsven

v.a. € 79,-

Bekijken

vd Valk Cuijk - Nijmegen ****

v.a. € 69,-

Bekijken
4 dagen Duitsland ****
6

Hotel Clostermanns Hof ****

v.a. € 79,-

Bekijken

3 dagen inclusief ontbijt en 1 x hoofdgerecht

v.a. € 89,-

Bekijken

H2 Hotel Heerenveen

v.a. € 69,-

Bekijken

Midweek 4-persoons appartement

v.a. € 139,-

Bekijken

Midweek 4-persoons Waterlodge

v.a. € 99,-

Bekijken

Halfpension-arrangement in Hotel der Jägerhof ***

v.a. € 99,-

Bekijken

Roompot Vakantiepark Aquadelta

v.a. € 79,-

Bekijken

Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia