8-daagse cruise West-Middellandse Zee

Het Middellandse Zeegebied is een bonte verzameling sferen en indrukken. Deze 8-daagse cruise voert je naar het westelijke deel waar zonnige stranden en eilanden, maar ook steden vol kunst en cultuur lonken. Je pakt één keer de koffer uit en reist vervolgens in alle luxe in 8 dagen naar 6 havens in 3 landen!

De reis start in het bruisende Barcelona, waarna je noordwaarts richting Frankrijk vertrekt. Hier doet het schip de haven van Marseille en Cannes aan. Vervolgens staat Italië op het programma. Je brengt een bezoek aan Livorno (Florence/Pisa) en Civitavecchia (Rome). Via het Spaanse eiland Mallorca eindigt de reis tenslotte weer in Barcelona. Overdag ontdek je iedere dag een nieuwe stad en ’s avonds geniet je van alle luxe en comfort aan boord én van top-entertainment.

Het schip

Je vaart met de Norwegian Epic***** van Norwegian Cruise Line. Tijdens je verblijf aan boord hoef je absoluut niet stil te zitten - al mag dat natuurlijk wel. Er zijn volop sportfaciliteiten, waaronder een basketbalveld, een fitness center en een abseil-/klimmuur, waar je jezelf flink in het zweet kunt werken. Afkoelen doe je vervolgens in één van de zwembaden.

Doe je het liever wat rustiger aan? Breng dan een bezoek aan de spa & beauty salon of pak een goed boek uit de bibliotheek. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven: van de Kids Club tot het Aqua Park en van de spelletjeshal tot de discotheek. ’s Avonds is het heerlijk om achterover te leunen en te genieten van het spectaculaire entertainment.

Aanbieding

  • Retourvlucht Amsterdam - Barcelona
  • Maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks)
  • Koffie, thee en water in de (buffet)restaurants
  • Havengelden
  • Volop entertainment en gebruik van vele faciliteiten

Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 899,- per persoon


Reispartner

Cruise Travel
Cruise Travel
Harderwijkerweg 141
3852 AB
Ermelo

0341-371137
info@cruisetravel.nl
www.cruisetravel.nl
v.a. pp.€ 899,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia