Ontdek het beste van Scandinavië ***+

Wegens een grote annulering bij een Duitse touroperator hebben wij een fantastische cruise kunnen inkopen tegen een enorm scherpe prijs! Stapt u op 24 mei aan boord van het 3*+ MS Ocean Majesty om de Scandinavische landen te ontdekken? De spectaculaire kustlijnen en pittoreske havensteden maken Scandinavië een ideale cruisebestemming. Per comfortabele touringcar reist u van Nederland (Amsterdam of Utrecht) naar Kiel, waar u aan boord gaat van het kleinschalige MS Ocean Majesty. Aan boord verblijft u o.b.v. volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen is. Daarbij is 1/4 liter tafelwijn en tafelwater tijdens de hoofdmaaltijden ook inclusief. Wacht niet te lang, want er is beperkt plaats! Mogen wij u op 24 mei aan boord verwelkomen?  

Bestemmingen

De eerste bestemming van uw cruise is de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen. Bewonder de welbekende kleurrijke huizenrij aan ‘Nyhavn’ en bekijk het bronzen kleine zeemeerminbeeld van dichtbij. Vervolgens gaat u aan land in Göteborg. Deze Zweedse stad heeft een schitterende kust met meerdere eilanden. Gelegen in een prachtig fjord en omgeven door dichtbeboste groene heuvels ligt de Noorse hoofdstad Oslo. U blijft nog even in Noorwegen om een bezoek te brengen aan één van de belangrijkste kusthavens van Noorwegen, Arendal. Het schip vervolgt de route naar het Zuid-Noorse Kristiansand. Deze stad kent een karakteristiek centrum en heeft één van de grootste kerken van Noorwegen. De historische Deense stad Aalborg werd door de Vikingen gebruikt als handelspost en is alweer de een na laatste bestemming. Tot slot meer het schip aan in het historische Fredericia, een op een schiereiland gelegen cultuurrijke stad alvorens u van boord gaat in Kiel.

Schip

Het 3*+ MS Ocean Majesty is klein, maar fi jn en heeft een intieme sfeer. Overdag kunt u heerlijk ontspannen op het zonnedek of laat u verwennen in de massage- en beautysalon. In het à-la-carte restaurant kunt u culinair genieten van de typische, regionale gerechten. Bewonder ‘s avonds in het theater wisselende shows of drink met uw reisgenoten een drankje in één van de twee bars aan boord. Geniet van uw bijzondere cruisevakantie aan boord van het 3*+ MS Ocean Majesty! 

Inclusief

•  Busreis Amsterdam of Utrecht Kiel en v.v.
•  8-daagse cruise per 3*+ MS Ocean Majesty met verblijf in een huttype zoals beschreven
•  Verzorging o.b.v. volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner
•  1/4 liter tafelwijn en tafelwater tijdens de hoofdmaaltijden
• Welkomstcocktail
• Havengelden

Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 555,- per persoon

Voorwaarden

Prijzen p.p. o.b.v. 2 pers. per hut excl. niet genoemde maaltijden en drankjes, optionele excursies en entreegelden, reis- en annuleringsverzekering, Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking, administratiekosten à € 35 per boeking. De voertaal aan boord van het MS Ocean Majesty is Duits. Houdt er rekening mee dat alle communicatie zowel schriftelijk als mondeling in de Duitse taal is. Kortingen zijn reeds in bovenstaande prijzen verwerkt. Onze prijzen zijn onderhevig aan vraag & aanbod, beschikbare voorraden zijn een momentopname, dus deze kunnen dagelijks variëren. Op onze website vindt u de juiste prijzen en kortingen. Op deze reizen zijn de ANVR Reizigersvoorwaarden van toepassing. Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden.Reispartner

STIP Reizen
STIP Reizen
Singaporestraat 82
1175 RA
Lijnden

088 – 70 70 600
www.stipreizen.nl
v.a. pp.€ 555,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia