Staat een reis naar Antarctica al jaren op uw bucketlist? Dan is dit uw kans! Wacht niet langer en boek deze spectaculaire cruise tegen een enorm scherp tarief! Tijdens deze unieke 21-daagse expeditie cruise bewondert u de ongerepte Antarctische wildernis, indrukwekkende Chileense fjorden en fascinerende landschappen. Voor de ultieme ervaring wordt er geprobeerd om meerdere landingen te maken, waarbij met kleine boten aan land gegaan wordt. Zo kunt u de pinguïnkolonies, zeehonden, walvissen en indrukwekkende ijsbergen van dichterbij bekijken. Vaart u mee naar ’s wereld meest geïsoleerde en prachtige continent? Het beste Antarctica aanbod ooit! Er is beperkt plaats, dus beslis snel!

Bestemmingen

De eerste bestemming die het schip aandoet, zijn de indrukwekkende Chileense fjorden langs het Beaglekanaal. Vervolgens zet het MS Roald Amundsen koers richting Kaap Hoorn, het meest zuidelijke puntje van Zuid- Amerika. De twee dagen die volgen maakt het schip de oversteek door de Drake-Passage. Na deze indrukwekkende oversteek bereikt u de “bevroren schoonheid aan het einde van de wereld”. Antarctica, het continent waar maar liefst 90% van al het ijs ter wereld ligt. Bewonder de ongerepte Antarctische wildernis met zijn adembenemende ijsbergen, gletsjers en verschillende diersoorten, zoals pinguïns, walvissen, zeehonden en albatrossen. De laatste bestemming van uw cruise zijn de prachtige Falklandeilanden met een variatie aan natuur. Op de terugreis naar Punta Arenas vaart het schip door de straat van Magellaan. U heeft gegarandeerd een unieke ervaring!

Schip: MS Roald Amundsen

MS Roald Amundsen is het modernste expeditie cruiseschip ter wereld. Aan boord is er veel gebruik gemaakt van Scandinavische materialen als graniet, eik, berk en wol. U zal zich op uw gemak voelen in de sfeervolle algemene ruimtes. En wat te denken van het 2 dekken tellende Observation Deck, binnen én buiten, waar u een prachtig uitzicht heeft op de voorbij trekkende landschappen of spot dieren in het wild! Ontspannen kunt u in het wellnesscentrum, de sauna, één van de bubbelbaden of het verwarmde zwembad aan boord. Eén ding is zeker... Dit schip maakt uw expeditie cruise de moeite waard!

Hutten

Aan boord verblijft u standaard in een buitenhut kiest u voor meer luxe? Tegen een meerprijs verblijft u in een balkonhut of suite.

Inclusief

• Vliegreis Amsterdam – Santiago v.v. &
vliegreis Santiago – Punta Arenas v.v.
• Ruimbagage
• Transfers en tour Punta Arenas
• 1 overnachting in Santiago vóór en na de expeditie o.b.v. logies / ontbijt
• Cruise o.b.v. volpension
• 18- daagse cruise per 4* MS Roald Amundsen in een huttype zoals beschreven
• Wind- en regenafstotend jack
• Activiteiten aan boord en aan wal
• Landingen en tochten per poolcir kelboot
• Lezingen aan boord

Voorwaarden

Prijzen o.b.v. 2 personen per hut. Excl. niet genoemde maaltijden en drankjes, optionele excursies, fooien, reis- en annuleringsverzekering, € 35,- administratiekosten per boeking en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds. 

Vertrekdatum 27 februari 2020

Brochureprijs € 13.999 p.p.
Onze prijs: € 8.999 p.p.
Lezersreisaanbieding: € 7.999 p.p.

Alléén vertrek op 27 februari! Beperkt plaats. Speciaal voor u €1.000,- extra korting. U heeft gegarandeerd een unieke ervaring!

Verblijfsduur & prijs

21 dagen vanaf € 7.999,- per persoon


Reispartner

STIP Reizen
STIP Reizen
Singaporestraat 82
1175 RA
Lijnden

088 – 70 70 600
www.stipreizen.nl
v.a. pp.€ 7.999,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia