Minicruise York

Let op: deze minicruise is alleen per 2 personen te bestellen, 1 e-ticket is geldig voor twee personen. 

Er zijn maar weinig plekken in de wereld die zo doordrenkt zijn met geschiedenis als York. De 2000 jaar oude stad is de hoofdstad van het graafschap Yorkshire. De bijna perfect bewaard gebleven middeleeuwse stadsmuren omringen de steegjes gevuld met winkels, traditionele pubs, talrijke musea en zandstenen kerken. In het hart van het gezellige centrum ligt de indrukwekkende York Minister, de grootste gotische kathedraal van Engeland. In York struikel je over musea en kunnen shopaholics hun hart ophalen in de kleine winkeltjes, boetiekjes of grote winkelcentra. Een aanrader is nog The Shambles; ouderwetse curiosawinkeltjes, antiekhandelaars en toffeemakers vind je hier.

Deze oude ommuurde stad is echt een genot om doorheen te lopen. Je waant je terug in de tijd. Breng een bezoek aan het kasteel, stap binnen in de York Minster, wandel door de prachtige tuinen en proef van lokale lekkernijen in de traditionele Engelse tearooms. 

Let op: deze minicruise is alleen per 2 personen te bestellen, 1 e-ticket is geldig voor twee personen. 

Afvaarten maandag & dinsdag: €210 voor 2 personen, inclusief gratis ontbijt
Afvaarten woensdag: €218 voor 2 personen, inclusief gratis ontbijt
Afvaarten donderdag & zaterdag: €266 voor 2 personen, inclusief gratis ontbijt Afvaarten vrijdag: €232 voor 2 personen, inclusief gratis ontbijt
Afvaarten zondag: €224 voor 2 personen, inclusief gratis ontbijt

Je kunt reizen tussen 1 mei 2017 en 30 september 2018. Gratis ontbijt wordt tijdens het omzetten van jouw ticket bij P&O Ferries toegevoegd aan de boeking. Het gratis ontbijt ontvang je op de heenreis en kan niet omgezet worden naar een gratis ontbijt op de terugreis. 

Verblijfsduur & prijs

3 dagen vanaf € 210,- per verblijf


Reispartner

Uitjekrant.nl
Uitjekrant.nl
Koninginnegracht 60
2514 AE
Den Haag

070 - 413 21 53
www.uitjekrant.nl
v.a. per verblijf€ 210,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia