Allerlaatste riviercruise van dit zomerseizoen!

Grijp deze kans en vaar mee op de allerlaatste afvaart van dit zomerseizoen! Dat kan nu voor een wel hele scherpe prijs! Normaal betaalt u voor deze riviercruise € 549,- , per persoon, maar u boekt deze nu tijdelijk voor slechts € 300,- per persoon! Dat is een korting van maar liefst € 249,- ! Stap na een comfortabele busreis aan boord van het fors verbouwde Stip-schip en vaar op 12 oktober mee van Duitsland naar Nederland. Ontdek de authentieke plaatsen aan de Rijn en geniet tijdens het varen van het landschap dat aan u voorbij glijdt. De scherp geprijsde reissom is inclusief 7-daagse riviercruise op basis van volpension, vrijwel dagelijks entertainment & Stip-begeleiding aan boord. Zorg dat u er snel bij bent, want VOL = VOL! 


Bestemmingen 
Ontdek Duitsland en Nederland op een wel heel bijzondere manier! Via een prachtige vaarroute maakt u kennis met de mooiste plekjes langs de Rijn. Na een comfortabele busreis naar de Duitse stad Andernach stapt u aan boord van het MS Allegro. Ons 3-sterren-plus rivierschip vaart achtereenvolgens naar het middeleeuwse Rüdesheim, de voormalige hoofdstad van West-Duitsland: Bonn, Altstadt Düsseldorf, het historische Nijmegen, het veelzijdige Dordrecht en tot slot metropool Rotterdam.  

Schip: MS Allegro ***+
Ons schip is fors verbouwd, dus maak kennis met het enige echte vernieuwde Stip-schip: het intieme, gezellige en vriendelijke 3-sterren-plus MS Allegro! Sinds 2014 vaart dit schip van Calanda Riverline Cruises exclusief voor Stip Reizen. Geniet van diverse faciliteiten aan boord, waaronder een gezellige lounge, het zonnedek, de gloednieuwe wifi -installatie en comfortabele beneden- en bovenhutten. Daarnaast treft u aan boord vrijwel dagelijks entertainment en Stip-begeleiding aan. 

Inclusief

  • 7-daagse cruise per 3*+ MS Allegro in een huttype zoals beschreven 
  • Comfortabele busreis Nederland – Andernach 
  • Verzorging o.b.v. volpension, incl. ontbijt, lunch en diner 
  • Vrijwel dagelijks entertainment 
  • Stip-begeleiding aan boord 
  • Havengelden

Voorwaarden

Prijzen zijn op basis van 2 personen per hut en onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen, excl. vervoer van/naar de op-/uitstapplaats en haven, niet genoemde maaltijden en drankjes, reis- en annuleringsverzekering, wifi  aan boord, € 35,- administratiekorting per boeking en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds.


Verblijfsduur & prijs

7 dagen vanaf € 300,- per persoon


Reispartner

STIP Reizen
STIP Reizen
Singaporestraat 82
1175 RA
Lijnden

088 – 70 70 600
www.stipreizen.nl
v.a. pp.€ 300,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia