Riviercruise Rijn & Moezel ***+

Grijp nu uw kans: compleet verzorgde riviercruise over de Rijn & Moezel vanaf slechts € 389,- per persoon! Dat klinkt vast als muziek in de oren. Stap 21 of 28 september aan boord van het fors verbouwde 3-sterren-plus MS Allegro en laat u verrassen door al het moois wat Duitsland u te bieden heeft. U bezoekt onder andere een van de meest geliefde wijnstadjes aan de Moezel: Bernkastel, het romantische Rüdesheim en het middeleeuwse Braubach. Terwijl het schip langs de pareltjes van de Rijn en Moezel vaart, geniet u aan boord van het enige échte Stip-schip van diverse faciliteiten en smakelijke maaltijden. Vakantie ten top! U boekt deze fraaie 8-daagse riviercruise nu tijdelijk met € 100,- p.p. extra korting. Zorg dat u er snel bij bent, want VOL = VOL!

Bestemmingen

Ontdek Duitsland op een wel heel ontspannen manier! Via twee verschillende en bijzondere vaarroutes maakt u kennis met diverse pittoreske dorpjes... Stap 21 september aan boord en bezoek na een comfortabele busreis achtereenvolgens onder andere het oude Koblenz, het Moezelstadje Zell en het belangrijke Riesling wijndorp Winningen. Maar ook 28 september vertrekt het 3-sterren-plus MS Allegro voor een prachtige route door het land van onze Oosterburen. Onder andere Cochem, Boppard en Rüdesheim worden door u aangedaan. Tijdens de tussenstops meert het schip voor langere tijd aan langs de kade, voldoende tijd dus om de bestemmingen te ontdekken. U zult zich geen moment vervelen aan boord van het MS Allegro 3*+! 

Schip: MS Allegro ***+

Ons schip is fors verbouwd, dus maak kennis met het enige echte vernieuwde Stip-schip: het intieme en vriendelijke 3*+ MS Allegro! Sinds 2014 vaart dit schip van Calanda Riverline Cruises exclusief voor Stip Reizen. Geniet van diverse faciliteiten aan boord, waaronder een gezellige lounge, het zonnedek, de gloednieuwe wifi -installatie en comfortabele voordeel-, beneden- en bovenhutten. Daarnaast treft u aan boord vrijwel dagelijks entertainment en Stip-begeleiding aan.

Inclusief

  • 8-daagse cruise per 3*+ MS Allegro in een huttype zoals beschreven • Verzorging o.b.v. Volpension
  • Comfortabele busreis NederlandDuitsland v.v.
  • Vrijwel dagelijks entertainment
  • Stip-begeleiding aan boord
  • Havengelden

Voorwaarden

Prijzen zijn op basis van 2 personen per hut en onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen, excl. vervoer van/naar de op- en uitstaphaven, niet genoemde maaltijden en drankjes, reis en annuleringsverzekering, wifi , € 35,- administratiekorting per boeking en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds. 
Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 389,- per persoon


Reispartner

STIP Reizen
STIP Reizen
Singaporestraat 82
1175 RA
Lijnden

088 – 70 70 600
www.stipreizen.nl
v.a. pp.€ 389,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia