Absoluut nergens voordeliger!

Gaat u met Stip Reizen mee op één van deze prachtige ontdekkingscruises van Europa naar Cuba? Vanuit de Europese steden Civitavecchia of Barcelona vertrekt u per 4-sterren cruiseschip MSC Opera naar diverse tropische bestemmingen, waaronder Barbados en St. Maarten, met als eindbestemming de veelzijdige hoofdstad van Cuba: Havana. Gedurende de 16- of 19-daagse cruise verblijft u op basis van Volpension, zijn de transfers, heen- en terugvlucht en 23 kg ruimbagage voor de terugvlucht inbegrepen. Een waanzinnige reis voor een wel hele fi jne prijs! U boekt deze bijzondere Grand Voyages van Italië of Spanje naar Cuba nu tijdelijk met €50,- korting p.p., al vanaf slechts €1649,- per persoon. Zorg dat u er snel bij bent, want VOL = VOL! 

Bestemmingen

 • Afhankelijk van de gekozen vertrekdatum doet u achtereenvolgend de volgende bestemmingen aan: 
 • Vrij dag 8 nov 2019 nu v.a. €1799 p.p.
  - Civitavecchia, Italië
  - Ajaccio, Corsica
  - Marseille, Frankrijk
  - Barcelona, Spanje
  - Funchal, Madeira
  - Bridgetown, Barbados
  - St. John’s, Antigua
  - Philipsburg, St. Maarten
  - Havana, Cuba

  Maandag 11 nov. 2019 nu v.a. €1649 p.p.
  - Barcelona, Spanje
  - Funchal, Madeira
  - Bridgetown, Barbados
  - St. John’s, Antigua
  - Philipsburg, St. Maarten
  - Havana, Cuba

MSC Opera ****

Het klassieke, grootse en weelderige 4-sterren cruiseschip MSC Opera biedt u een zéér comfortabel verblijf tijdens deze bijzondere ontdekkingscruises van Europa naar Cuba. De luxe faciliteiten aan boord van het schip maken dat het u aan niets zal ontbreken. Wat dacht u van een duik in een van de twee zwembaden, één middagje vertoeven in het wellness center, een avondvullend programma met een spetterend optreden in het schitterende Teatro dell’ Opera of een gokje wagen in het casino? U leest het goed, de MSC Opera is van alle markten thuis! Daarnaast maakt het stijlvol ingerichte cruiseschip diverse tussenstops in de havens, zodat u kennis kunt maken met de verschillende bestemmingen. Wij garanderen u: u zult zich geen moment vervelen tijdens uw cruise en aan boord van het 4-sterrenschip MSC Opera! 


Inclusief

 • Vliegreis Amsterdam – Rome of Barcelona & Havana – Amsterdam
 • 23 kg ruimbagage terugvlucht
 • Transfers
 • Luchthavenbelasting
 • 16- of 19-daagse cruise per 4* MSC Opera
 •  Verzorging o.b.v. Volpension
 • Havengelden

Voorwaarden

Prijzen zijn op basis van 2 personen per hut en onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. Exclusief ruimbagage heenvlucht, niet genoemde maaltijden en drankjes, optionele excursies en entreegelden, fooien/servicebijdrage, reis- en annuleringsverzekering, € 35,- administratiekosten per boeking en € 2,50 Calamiteitenfonds.

Verblijfsduur & prijs

16 dagen vanaf € 1.649,- per persoon


Reispartner

STIP Reizen
STIP Reizen
Singaporestraat 82
1175 RA
Lijnden

088 – 70 70 600
www.stipreizen.nl
v.a. pp.€ 1.649,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia