Riviercruise Oud Hollandsche Steden ***+

Benieuwd naar de mooiste oude steden in het noorden van Nederland? Ontdek ze in mei of juli tijdens een riviercruise per 3-sterren-plus MS Allegro. Afhankelijk van de gekozen vertrekdatum bezoekt u steden als Stavoren, Haarlem, Lemmer en Enkhuizen. De 7 verschillende vaarroutes zorgen alle voor een andere beleving, maar genieten staat altijd centraal op het enige échte Stip-schip! Zo wordt er voor overheerlijke maaltijden (ontbijt, lunch en diner) gezorgd, is er Stip-begeleiding aanwezig en wordt er vrijwel dagelijks entertainment aan boord aangeboden. Gaat u met ons mee voor 4, 5 of 8 dagen?   

Ontdek Noord-Nederland!
Nog niet zo bekend met Noord-Nederland of benieuwd hoe de Oud Hollandsche plaatsen er vanaf het water uitzien? Tijdens deze gezellige riviercruise komt u van alles te weten over het noordelijke gedeelte van ons land. Vanuit de Bataviahaven in Lelystad, waar u de replica van het VOC-schip kunt vinden, vertrekt het MS Allegro en gaat uw cruise van start. Zo proeft u de sfeer van de Zuiderzee in Stavoren, ziet u één van de oudste houten huisjes van Nederland in Zaandam en ontdekt u de monumentale binnenstad van Haarlem. Het historische Hoorn, gelegen aan het Markermeer, de toegangspoort tot Friesland; Lemmer, en de welbekende Waterpoort in Sneek komen ook aan bod. Architectuur en terrasjes in Leeuwarden, de oudste stad van West-Friesland; Medemblik, de schilderachtige dorpjes op het Waddeneiland Texel en de ‘haringstad’ Enkhuizen, een voor een prachtige steden die zeker een bezoekje waard zijn. Let op: de vaarroutes verschillen per vertrekdatum.

MS Allegro 3*+
Het comfortabele 3-sterren-plus cruiseschip MS Allegro, het enige échte Stip-schip, is van vele gemakken voorzien! Tijdens deze bijzondere riviercruise langs de Oud Hollandsche steden van Noord-Nederland, geniet u van de knusse sfeer en gezelligheid aan boord. Het comfortabele verblijf op basis van volpension (incl. ontbijt, lunch en diner) maakt uw vakantie nóg aangenamer. Vrijwel dagelijks geniet u van een leuk entertainmentprogramma aan boord. Laat u lekker gaan op de dansvloer, bestel een heerlijk drankje aan de bar of maak een gezellig praatje met uw reisgenoten. Daarnaast kunt u op het bovendek genieten van het uitzicht en de warme zonnestralen. Het MS Allegro is als een van de weinige rivierschepen uitgerust met een personenlift waarmee u alle dekken kunt bereiken. Wij wensen u een  behouden vaart toe!

Aanbieding

•  Riviercruise o.b.v. volpension (dus ontbijt, lunch & diner inbegrepen)
•  Stip-begeleiding aan boord
• Havengelden
• Vrijwel dagelijks entertainment aan boord


Voorwaarden:
Prijzen zijn op basis van 2 personen per hut en onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen. Exclusief vervoer van/naar Lelystad, niet genoemde maaltijden en drankjes, reis- en annuleringsverzekering, € 35 administratiekosten per boeking en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds.


Verblijfsduur & prijs

4 dagen vanaf € 119,- per persoon


Reispartner

STIP Reizen
STIP Reizen
Hogeweg 133 a
5301 LL
Zaltbommel

088 – 70 70 600
www.stipreizen.nl
v.a. pp.€ 119,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia