Riviercruise het mooiste van Midden-Nederland en Zeeland

Samen met Stip Reizen diverse bestemmingen in ons prachtige land ontdekken? Dat kan! Grijp deze unieke kans en vaar 8 dagen mee op het MS Allegro langs verschillende plaatsen in Midden-Nederland en Zeeland. Laat u verrassen door onder andere de dynamische wereldstad Rotterdam, de veelzijdige hoofdstad van Zeeland: Middelburg en het historische havengebied van Dordrecht. Deze riviercruise biedt voor elk wat wils! De scherp geprijsde reissom is inclusief 8-daagse cruise per MS Allegro 3*+, havengelden en vrijwel dagelijks entertainment en Stip-begeleiding. Uw comfortabele verblijf aan boord is o.b.v. volpension, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten! Boek nu en profiteer tijdelijk van € 20,- korting per persoon. Mogen wij u 16 juni 2018 verwelkomen aan boord van het enige échte Stip-schip? 

Ontdek Midden-Nederland en Zeeland
Ontdek 9 verschillende bestemmingen tijdens deze bijzondere 8-daagse cruise! Nadat u bent ingescheept op het 3*+ MS Allegro in Arnhem doet u achtereenvolgens de zilverstad Schoonhoven, de metropool Rotterdam en het pittoreske Willemstad aan. Maar ook de hoofdstad van de provincie Zeeland: Middelburg, het historische centrum van Veere en het ZuidHollandse Hellevoetsluis worden door u bezocht. Voordat het enige echte Stipschip u naar de eindbestemming van deze riviercruise in Rotterdam brengt, kunt u zich tegoed doen aan meer dan 1000 monumenten in Dordrecht en de gezelligheid in het vestingstadje Zaltbommel. Naar welke bestemming kijkt u het meest uit? 

MS Allegro 3*+
Het comfortabele 3-sterren-plus cruiseschip MS Allegro, het enige échte Stip-schip, is van vele gemakken voorzien! Tijdens deze bijzondere riviercruise langs Midden-Nederland en Zeeland geniet u van de knusse sfeer en gezelligheid aan boord. Het comfortabele verblijf op basis van volpension (incl. ontbijt, lunch en diner) maken uw vakantie nóg aangenamer. Vrijwel dagelijks geniet u van een leuk entertainmentprogramma aan boord. Laat u lekker gaan op de dansvloer, bestel een heerlijk drankje aan de bar of maak een gezellig praatje met uw reisgenoten. Daarnaast kunt u op het bovendek genieten van het uitzicht en de warme zonnestralen. Het MS Allegro is als een van de weinige rivierschepen uitgerust met een personenlift waarmee u alle dekken kunt bereiken. Een behouden vaart!

Aanbieding

• 8-daagse riviercruise per MS Allegro 3*+, in een huttype zoals beschreven
• Verzorging o.b.v. volpension (ontbijt, lunch en diner inbegrepen)
• Havengelden
• Vrijwel dagelijks entertainment aan boord
• Stip-begeleiding aan boord

Optioneel bij te boeken:
Busvervoer Rotterdam - Arnhem á €25 per persoon

Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 359,- per persoon


Reispartner

STIP Reizen
STIP Reizen
Hogeweg 133 a
5301 LL
Zaltbommel

088 – 70 70 600
www.stipreizen.nl
v.a. pp.€ 359,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia