All Inclusive Cruise Middellandse Zee ****

Deze topcruise van Stip Reizen is nu extra scherp geprijsd! Laat u verrassen door prachtige bestemmingen tijdens deze 8-daagse All Inclusive Cruise op de Middellandse Zee. Per comfortabel 4-sterren cruiseschip MS Sovereign, van de Spaanse rederij Pullmantur, ontdekt u o.a. het Italiaanse Napels, Rome en Toscane en de dwergstaat Monaco. U krijgt écht waar voor uw geld, want de extreem voordelige reissom is incl. vliegreis Amsterdam of Eindhoven– Barcelona v.v. en 8-daagse cruise o.b.v. All Inclusive (alle maaltijden en drankjes aan boord inbegrepen). Deze beleving wilt u toch niet missen? Boek nu en ontdek maar liefst 7 hoogtepunten aan de Middellandse Zee. Wees er snel bij, want vol=vol!

6 prachtige bestemmingen
Ga met Stip Reizen mee op deze prachtige All Inclusive cruise langs maar liefst 6 bestemmingen in Spanje, Italië en Frankrijk! Het schip vertrekt vanuit Barcelona en zet koers naar de stad van de geschiedenis: het Italiaanse Napels. Vervolgens kunt u het wereldberoemde Colosseum in Rome aanschouwen, welke u gemakkelijk aandoet vanuit Civitavecchia. Ook doet u het prachtige Livorno, van waaruit u Toscane kunt ontdekken, Villefranchesur- Mer, de uitvalsbasis voor het dwergstaatje Monaco en het prachtige Franse vissersdorpje Sète aan. Tot slot vaart de MS Sovereign terug naar de haven van Barcelona, de haven waar uw heerlijke cruise begon. 

MS Sovereign 4*
Het comfortabele cruiseschip MS Sovereign 4* biedt u een aangenaam verblijf tijdens uw All Inclusive Cruise Middellandse Zee. Een duik in de zwembaden, uw geluk beproeven in het casino, een ontspannen dag in het wellness center, een spetterende showbijwonen in het theater of aan uw conditie werken op het sportveld? Aan boord van de MS Sovereign kan het allemaal! Daarnaast ervaart u optimaal comfort dankzij de All Inclusive formule. Geniet van een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch en een smakelijk diner aan boord in één van de 5 restaurants. Tijdens de tussenstops meert het schip voor langere tijd aan in de verschillende havens, zodat u uitgebreid kennis kunt maken met de verschillende bestemmingen aan de Middellandse Zee. Een behouden vaart gewenst aan boord van de MS Sovereign!

Aanbieding

  • Vliegreis Amsterdam of Eindhoven – Barcelona v.v.
  • 8-daagse cruise per MS Sovereign 4*, in een huttype zoals beschreven
  •  Verzorging aan boord o.b.v. All Inclusive
  • Luchthavenbelasting
  • Havengelden

Verblijfsduur & prijs

8 dagen vanaf € 665,- per persoon


Reispartner

STIP Reizen
STIP Reizen
Hogeweg 133 a
5301 LL
Zaltbommel

088 – 70 70 600
www.stipreizen.nl
van
€ 1.098,-
v.a. pp.€ 665,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia