4-sterren cruise van Amsterdam naar Italië

Op 4 september 2018 vaart het prachtige 4-sterren cruiseschip de Costa Pacifica eenmalig uit van Amsterdam naar Italië! Onderweg ontdekt u diverse fascinerende bestemmingen, waaronder het Engelse Dover, het Portugese Lissabon en het Spaanse Barcelona. De reissom is nu wel zéér voordelig, want u ontvangt maar liefst €276 korting per persoon! In de reissom zijn inbegrepen: 11-daagse cruise op basis van volpension, dus alle maaltijden en snacks aan boord, fooien/hotelservice bijdrage t.w.v. €120 p.p., transfer van de haven naar de luchthaven én retourvlucht van Nice naar Amsterdam of Eindhoven. Vaart u met ons mee naar Bella Italia? Boek snel, want we hebben nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar! VOL=VOL!

Reisprogramma
Nadat u op eigen gelegenheid de haven van Amsterdam heeft bereikt, scheept u in op het luxueuze en veelzijdige 4-sterren cruiseschip de Costa Pacifica. Het Engelse Dover is de eerste bestemming van deze bijzondere cruise. Vervolgens doet u Le Havre, Frankrijk aan, uitvalsbasis voor het romantische Parijs. Uw reis gaat door naar het Spaanse Vigo, de grootste vissershaven ter wereld, waar u heerlijk kunt smullen van een vers gevangen visje! U laat Spanje tijdelijk achter en vertrekt in de richting van Portugal, naar de prachtige hoofdstad Lissabon. Vervolgens vaart u via het Marokkaanse Tanger naar de Spaanse stad Malaga en het prachtige Barcelona. Het eindpunt van deze eenmalige cruise is Savona. In deze Italiaanse havenplaats staat de transfer al op u te wachten om u naar de luchthaven in Nice te brengen.

Costa Pacifica ****
De Costa Pacifica is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Zo heeft u keuze uit 5 restaurants (waarvan 2 tegen betaling) en 13 bars. De Samsara spa biedt ruimte voor totale ontspanning. Op maar liefst 6.000m2 verdeeld over 2 verdiepingen kunt u genieten van o.a. sauna, hammam, zonnebank, zwembad voor balneotherapie, diverse massages en een sportzaal. Verder biedt het schip o.a. een Grand Prix simulator, casino, discotheek, diverse boetieks, bibliotheek en een theater dat over 3 verdiepingen is verdeeld.

Aanbieding

• Incl. 11-daagse cruise per Costa
Pacifi ca in huttype als beschreven,
• Verzorging o.b.v. volpension,
• Havengelden,
• Fooien t.w.v. €120 p.p.,
• Transfer Savona - luchthaven Nice,
• Vliegreis Nice-Amsterdam
(Eindhoven ook mogelijk)

Optioneel bij te boeken
All Inclusive Più Gusto drankenpakket aan boord van het cruiseschip à € 285,00 p.p. (vooraf te boeken, alleen mogelijk indien dit pakket voor het hele gezelschap wordt afgenomen).


Verblijfsduur & prijs

11 dagen vanaf € 999,- per persoon


Reispartner

STIP Reizen
STIP Reizen
Hogeweg 133 a
5301 LL
Zaltbommel

088 – 70 70 600
www.stipreizen.nl
v.a. pp.€ 999,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia