7-daagse Kerstcruise of Nieuwjaarscruise

Wilt u kerst dit jaar op een heel speciale manier vieren? Boek dan snel deze geweldige kerstcruise over de Rijn en vereer de sfeervolle steden Rüdesheim, Bonn, Andernach en Mainz met uw bezoek. Geniet van het volledig in kerstsfeer versierde schip en van heerlijke kerstdiners. Óf heeft u altijd al eens Oud & Nieuw op het water willen vieren? Dan is dit uw kans… Stap aan boord  en vaar het nieuwe jaar tegemoet. Onderweg doet u sfeervolle steden aan zoals Rüdesheim, Bonn en de jaarwisseling viert u in Keulen, waar u geniet van een heerlijk oudjaarsdiner. Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waarbij ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. U profiteert van een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Boek voor 16 oktober en profi teer van de €55,- extra korting.  Viert u de feestdagen dit jaar met ons?

Prachtige plaatsen langs de Rijn 

Geniet in Keulen van de gezellige marktdrukte, de duizenden lichtjes en struin over gedecoreerde pleinen en langs nostalgische marktkramen op zoek naar originele kerstcadeaus. Maak kennis met Andernach en haar lange  geschiedenis. Het schip volgt een mooie vaarroute langs het prachtige Rijnlandschap. Dwaal in Rüdesheim lekker rond in de Middeleeuwse stadskern en breng in Mainz een bezoek aan de St. Stefanuskerk en de Dom. In Boppard kunt u de bewaard gebleven Romeinse vesting Bodobrica bezichtigen en in Bonn geniet u van het fraaie park met maar liefst 45 kilometer aan wandelpaden, een fleurige Japanse tuin en een prachtige botanische tuin. 

MS Allegro 3*+ 

Het comfortabele 3-sterren-plus cruiseschip MS Allegro, het enige échte Stip-schip, is van vele gemakken voorzien! Tijdens deze bijzondere riviercruise geniet u van de feestdagen, kerstsfeer en gezelligheid aan boord. Het comfortabele verblijf op basis van volpension (incl. ontbijt, lunch en diner) maken uw vakantie nóg aangenamer. Vrijwel dagelijks geniet u van een leuk entertainmentprogramma aan boord. Laat u lekker gaan op de dansvloer, bestel een heerlijk drankje aan de bar of maak een gezellig praatje met uw reisgenoten. Bent u slecht ter been? Geen probleem! Het MS Allegro is namelijk als één van de weinige rivierschepen uitgerust met een personenlift waarmee u alle dekken kunt bereiken. Een behouden vaart! 


Verblijfsduur & prijs

7 dagen vanaf € 444,- per persoon

Inclusief

  •   7-daagse riviercruise per 3*+ MS Allegro , in een huttype zoals beschreven 
  • Verzorging o.b.v. volpension (ontbijt, lunch en diner inbegrepen) 
  • Havengelden 
  • Vrijwel dagelijks entertainment aan boord 
  • Stip-begeleiding aan boord 

Voorwaarden

Prijs is op basis van 2 personen per hut en onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen, vervoer naar en van uw opstapplaats, niet genoemde maaltijden en drankjes, reis- en annuleringsverzekering, €35 administratiekosten per boeking en €2,50 bijdrage Calamiteitenfonds.
Reispartner

STIP Reizen
STIP Reizen
Singaporestraat 82
1175 RA
Lijnden

088 – 70 70 600
www.stipreizen.nl
v.a. pp.€ 444,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia