André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven voor het eerst een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad! Het concert ‘Kerst in Maastricht’ op 21 december wordt ongetwijfeld het meest romantische muziekevenement van het jaar! U kunt er bij zijn!

Kerst met André Rieu

U wordt door André Rieu getrakteerd op een sprookjesachtige avond. Het MECC wordt hiervoor omgetoverd tot een heus winterwonderland. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals’, zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten.

Maaskant Reizen organiseert samen met uw Dagblad deze dagreis. Via de opstapplaatsen vertrekken we naar het MECC in Maastricht. Rond 17.00 uur arriveren we in Maastricht waar u kunt genieten van de heerlijke kerstsfeer in de stad. Overal in de stad zijn winteractiviteiten en de bomen rond de kerstmarkt zijn prachtig versierd. Een onovertroffen winterse sfeer. De perfecte manier om in kerststemming te komen! Rond 18.30 uur vertrekken we naar het MECC. U stapt op de parkeerplaats uit en kunt gaan genieten van het concert. Na afloop wordt u comfortabel naar uw uitstapplaats gebracht.

Inbegrepen

- Vervoer per luxe tourist-class bus
- Deskundige chauffeur/reisleider
- Zitplaats 4e rang Kerstconcert André Rieu

Extra's

- Toeslag 3e rang kaart € 10,-
- Reserveringskosten € 3,50

Verblijfsduur & prijs

1 dag vanaf € 119,- per persoon


Reispartner

Maaskant Reizen
Maaskant Reizen
Mr. van Coothstraat 14
5397 AR
Lith

0412 - 48 28 28
info@maaskant.nl
www.busreizen-maaskant.nl
v.a. pp.€ 119,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia