Nieuwjaarsconcert André Rieu

 André Rieu is terug in Amsterdam, ditmaal met een spetterend nieuwjaarsconcert! Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest. U kunt hier op 2 manieren van genieten. Tijdens onze dagreis (al voor € 99) of tijdens een heerlijk 2-daags arrangement met verblijf in het 4-sterren Hotel Golden Tulip Noordwijk Beach! 

*Dagreis 

Via onze opstapplaatsen vertrekken we naar Amsterdam. U stapt dicht bij de ingang uit en kunt gaan genieten van het concert. Na afloop wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.

Inbegrepen zijn;

  •  Reis per luxe Tourist-Class touringcar, met minibar, toilet en airconditioning 
  • 4e rang kaart Nieuwjaarsconcert André Rieu in de Ziggo Dome

Vertrekdatum: 5 januari 2019 € 99 

Reserveringskosten € 5 p.p. 

Toeslag 3e Rangkaart € 10 p.p. 

**2-Daags arrangement 

Een heerlijk 2-daags arrangement naar het Nieuwjaarsconcert van André Rieu! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Dit alles met een heerlijk diner en verblijf in Noordwijk. Wat een start van het jaar!!

5 januari 2019

Via onze opstapplaatsen reizen we naar Noordwijk waar we rond 14.30 uur arriveren. Na de incheck bent u vrij om alvast een heerlijke strandwandeling te maken of te genieten van een lekker drankje op 1 van de terrassen. Om 16.00 uur gebruiken we in ons hotel het dinerbuffet. Hierna vertrekken we om 18.00 uur stipt naar Amsterdam. U stapt dicht bij de ingang uit en kunt genieten van het concert. Na afl oop reizen we terug naar Noordwijk. 

6 januari 2019 

Slaap lekker uit en geniet van het heerlijke ontbijtbuffet. Wat volgt is een heerlijke vrije ochtend om de sauna of het zwembad in te duiken, te wandelen of anderszins te genieten van de kust. Om 14.00 uur gebruiken we nog een gezellige afscheidslunch in het restaurant Golden Tulip. Rond 16.00 uur vertrekken we naar uw uitstapplaats waar u tussen 18.00 en 19.00 uur zult aankomen.

Golden Tulip Noordwijk Beach**** ligt op een perfecte locatie aan de boulevard van Noordwijk. Dit 4-sterren hotel met zijn persoonlijke service is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de Nederlandse kust. Alle kamers zijn rookvrij en bieden koffie- en thee faciliteiten, gratis draadloos internet en een volledig scala aan voorzieningen, waaronder telefoon, radio, kluis, flatscreen-tv, badkamer met inloop douche, WC en haardroger. Het hotel beschikt over een zwembad met sauna en stoombad

Inbegrepen zijn;

  •  Reis per luxe tourist-class touringcar, met minibar, toilet en airconditioning. 
  • Verblijf in 2-persoonskamer in Hotel Golden Tulip Noordwijk Beach. 
  • Dinerbuffet in hotel voorafgaand aan concert. 
  • 4e rang kaart Nieuwjaarsconcert André Rieu in de Ziggo Dome.
  • Afscheidslunch op dag 2.

Vertrekdatum: 5 januari 2019 € 219 
Reserveringskosten € 5 p.p. 

Toeslag 3e rangkaart € 10 

Kamer met zeezicht € 15 p.p.


Verblijfsduur & prijzen

1 dag vanaf € 99,- per persoon
2 dagen vanaf € 219,- per persoon


Reispartner

Maaskant Reizen
Maaskant Reizen
Mr. van Coothstraat 14
5397 AR
Lith

0412 - 48 28 28
info@maaskant.nl
www.busreizen-maaskant.nl
v.a. pp.€ 99,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia