Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is op vernieuwende wijze te zien als magistrale musical.

Soldaat van Oranje 

Aan het begin van de oorlog ontsnapt Erik naar Engeland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding.
 
U wordt opgehaald en vervolgens rijden we naar de theaterhangar in Katwijk waar het Theaterspektakel S plaatsvindt. Na afloop rijden we naar Noordwijk. Hier staat een heerlijk buffetdiner voor u klaar in het Golden Tulip Noordwijk Beach. Vervolgens vertrekken we terug naar uw eigen regio om plm. 21.00 uur.
Over de voorstelling

 De tribune waarop het publiek in 1100 comfortabele theaterstoelen zit, draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociëteit Minerva, het Kurhaus, Paleis Noordeinde en zelfs een levensechte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. 

Aanbieding

  • Vervoer tourist-class Touringcar
  • Diner
  • Entree Musical Soldaat van Oranje 1e rang (middagvoorstelling)

Opstapplaatsen: Dordrecht, Rotterdam, Den Haag, Gouda en Utrecht

Verblijfsduur & prijs

1 dag vanaf € 138,50 per persoon


Reispartner

Maaskant Reizen
Maaskant Reizen
Mr. van Coothstraat 14
5397 AR
Lith

0412 - 48 28 28
info@maaskant.nl
www.busreizen-maaskant.nl
van
€ 159,-
v.a. pp.€ 138,50
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia