Busreis Duitsland met o.a. Leipzig, Dresden en Weimar!

Groepsreis voormalig DDR met stadstour o.l.v. een gids met bezoek aan o.a. Gewandhaus, Thomaskerk, het Goethehuis en slot Zwinger. 

Deze busreis door Duitsland zult u niet snel vergeten. Samen met Maaskant bezoekt u de fraaiste steden van de voormalige DDR. Vijf dagen lang wordt u ondergedompeld in de Duitse cultuur en romantiek. Deze busvakantie heeft alle ingrediënten van een meer dan geslaagde stedentrip. Zo bezoekt u Leipzig - na Berlijn de tweede stad van Oost-Duitsland - met het moderne Gewandhaus en de Thomaskerk. Wist u dat Mozart hier ooit het orgel bespeelde? Ook staat Dresden, het Florence aan de Elbe, op het programma van deze rondreis. Niet voor niets is Dresden de zusterstad van Florence. Dresden werd zwaar gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar is momenteel mooier dan ooit. Uiteraard slaan we de stad Weimar niet over; hier hebben Bach, Strauss en Liszt gewerkt. Het historische centrum is niet voor niets door de Unesco tot werelderfgoed verklaard… 

Aanbieding

  • Reis per Comfort-Class Touringcar met minibar, toilet en airco
  • Verblijf in hotel op basis van half-pension
  • Excursies volgens programma
  • Stadsgidsen in Leipzig, Dresden en Weimar
  • Comfort-class t.w.v. € 12,50 per persoon

Verblijfsduur & prijs

5 dagen vanaf € 249,- per persoon

Toeslagen & extra's

1-persoonskamer € 70

Programmawijzigingen voorbehouden  

Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen  

Minimum deelname 25 personen

Opstapschema E  

Reisnummer: B0DULD  

http://www.leipzig.de/

De lokale tax bedraagt ca. € 1 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor. (met ingang vanaf 1 april 2013)
Reispartner

Maaskant Reizen
Maaskant Reizen
Mr. van Coothstraat 14
5397 AR
Lith

0412 - 48 28 28
info@maaskant.nl
www.busreizen-maaskant.nl
v.a. pp.€ 249,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia