Formule 1: Spa Francorchamps

Met recht behoort Circuit Spa-Francorchamps tot één van de meest geliefde banen op de Formule 1 kalender. De Grand Prix van België heeft alle ingrediënten voor een bloedstollende race en bochten als ‘Eau Rouge’ en ‘Blanchimont’ maken deze race tot een échte klassieker.

U kunt erbij zijn als op het Circuit Spa-Francorchamps, in het hart van de Belgische Ardennen, de strijd tussen de zwaargewichten van de Formule 1 wordt gevoerd. Op zondag 26 augustus nemen ze het tegen elkaar op in de Grand Prix van België. Duizenden in het oranje uitgedoste fans zullen deze dag aanwezig zijn op het circuit van Spa-Francorchamps. Ook u kunt het unieke gevoel ervaren door er live bij te zijn als Max Verstappen weer een gooi gaat doen naar een overwinning. Het is voor hem dé thuisrace, zeker met al dat oranje langs de baan. Wilt u dit ook van dichtbij meemaken? Boek dan snel uw Formule 1 reis, kaart en vervoer! Programma: In de nacht van zaterdag 25 augustus vertrekt u vanaf uw opstapplaats richting België. In de morgen rond 8.00 uur zult u arriveren bij het circuit Spa Francorchamps waar deze dag de Grand Prix van België gereden zal worden (afhankelijk van de drukte onderweg). De touringcar dient ter plaatse 10 uur aaneengesloten stil te staan, dus rond 18.00 uur zullen we de terugreis aanvaarden. Na afloop van de race heeft u dus nog even de tijd om rond te lopen of iets te eten.

Aanbieding

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Toegangskaart staanplaats
  • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider

Opstapplaatsen:

Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Doetinchem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Hoogeveen, Leiden, Maastricht, Meppel, Nieuwleusen, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Weert en Zwolle

Verblijfsduur & prijs

1 dag vanaf € 165,- per persoon


Reispartner

Betuwe Express
Betuwe Express
Onderstalstraat 4
6674 ME
Herveld

0488 - 468680
info@betuwe-express.nl
www.betuwe-express.nl
v.a. pp.€ 165,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia