Winteravontuur in Zweden

Op naar een onvergetelijke ervaring in de sneeuw! Idre Fjäll is een zeer sneeuwzekere bestemming voor verschillende winterse activiteiten. Ga met de husky’s op pad, met de slee door de ijzige kou. Of ervaar de prachtige landschappen op de sneeuwschoenen, tijdens een wandeling. Wat dacht je van ijsvissen? Boor een gat in het bevroren meer en vang zoveel vissen als je kunt!

De bijzondere combinatie van winterse activiteiten en de prachtige natuur met geweldige ski-condities maakt dit tot een uitstekende vakantie voor het gehele gezin! Na een inspannende dag kun je heerlijk ontspannen in de sauna of het solarium. Of neem je liever een duik in het binnenzwembad? Tijdens een vakantie in het Zweedse Idre Fjäll zul je je zeker niet vervelen. Het plaatsje ligt op ca. 9 km van Idre, vlakbij de Noorse grens, in het noordelijke deel van de provincie Dalarna. Idre Fjäll ligt hooggelegen en biedt je een fantastisch uitzicht over het winterse landschap! 

Je reis begint al met een overtocht van Kiel naar Göteborg met de Stena Line. Daarna verblijf je in een driekamervakantiewoning of een vierkamerappartement in Idre Fjäll. Idre Fjäll ligt op ca. 9 km van Idre, vlakbij de Noorse grens, in het noordelijke deel van de provincie Dalarna. Hoog gelegen op de berg Idrefjäll, te midden van de natuur. Idre Fjäll Resort is een uitstekend park met o.a. binnenzwembad, sauna en solarium.

Inbegrepen

  • 4, 6 of 7x overnachting in een driekamerwoning of vierkamerappartement op Vakantiepark Idre Fjäll op basis van logies
  • retourovertocht Kiel-Göteborg met Stena Line voor één auto (max. 4 m hoog en 6 m lang)
  • 2x overnachting in een binnenhut naar aantal personen op basis van logies
  • verbruik van elektriciteit

Verblijfsduur & prijs

7 dagen vanaf € 215,- per persoon


Reispartner

Pharos Reizen
Pharos Reizen
Taurusavenue 18
2132 LS
Hoofddorp

023 - 55 42 870 (lokaal tarief)
klantenservice@pharosreizen.nl
www.pharosreizen.nl
v.a. pp.€ 215,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia