Door het landschap van de Kameleon

Friesland is uniek. Fietsen door één van de vier nationale parken, slenter door Leeuwarden of bezoek het Kameleondorp. Waar ga jij naartoe?

Friesland staat ook bekend als de waterprovincie van Nederland, met haar vele meren, sloten, plassen en zelfs de zee. Geen wonder dat deze streek vier Nationale Parken kent. Tijdens deze fietsreis fiets je door Nationaal Park Alde Feanen, je vindt hier meer dan 500 soorten planten! Deze route kent een aantal bijzondere ervaringen, namelijk het Kameleondorp, een attractiepark dat geheel gewijd is aan de jeugdboekenserie De Kameleon. Daarn aast kom je het Elfstedenmonument tegen tussen Lekkum en Giekerk en bezoek je Sneek, de watersportstad van Friesland.

Je verblijf

Tijdens de fietsvakantie verblijf je twee nachten in Hotel ‘t Schippershuis Terherne. Het hotel ligt in het pittoreske dorpje Terherne. Het Sneekermeer ligt op 1 km afstand van het hotel. Ook overnacht je twee nachten in het Hotel restaurant le-Sicht. Dit hotel ligt op een unieke  locatie, grenzend aan prachtige natuurgebieden als Nationaal park de Âlde Feanen en de Princenhof.

Inbegrepen

•  4x overnachting met ontbijt
•  1x welkomstdiner in Hotel ’t Schippershuis op dag 1
•  1x welkomstdiner in Hotel restaurant le-Sicht op dag 3
•  bagage transport van hotel naar hotel
•  route-informatie
•  live-tips ter plaatse (via Whatsapp)
•  CO2-compensatie

Verblijfsduur & prijs

5 dagen vanaf € 329,- per persoon

Actievoorwaarden

Prijzen in € p.p per rondreis o.b.v. 2 persoonskamer. Prijzen éénpersoonskamer en fietshuur, zie website. Niet inbegrepen: reserveringskosten (€ 25). De hotels houden zich aan de richtlijnen van het RIVM om gasten te kunnen ontvangen in het hotel en het restaurant.Reispartner

Pharos Reizen
Pharos Reizen
Taurusavenue 18
2132 LS
Hoofddorp

023 - 55 42 870 (lokaal tarief)
klantenservice@pharosreizen.nl
www.pharosreizen.nl
v.a. pp.€ 329,-
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia