Autovakanties

Met de auto op vakantie? Ontdek de wereld van achter jouw eigen stuur! Tijdens een autovakantie zit je zelf aan het roer en bepaal jij het reistempo. Zo verveel je je nooit! Rijd met je eigen auto over speciaal voor jou uitgestippelde routes en laat je leiden langst de meest bijzondere plekken van Duitsland, Oostenrijk, Italië en meer… Dat is het goede leven!


Vrijheid & onafhankelijkheid

Geen zorgen over het uitstippelen van de route of de zoektocht naar goede hotels! Het grote aanbod aan autoreizen op reiskatern.nl zorgt er voor dat jij met een gevoel van ultieme vrijheid en onafhankelijkheid op vakantie gaat. Of je nu kiest voor een autorondreis langs de prachtige bergflanken en wijnranken van Italië of een tocht maakt langs de sfeervolle vissersdorpjes die Ierland te bieden heeft… Wij zorgen ervoor dat je iedere dag met een gerust gevoel de auto in stapt op weg naar jouw volgende avontuur!


Autovakantie checklist

Als je met de auto op vakantie gaat is het natuurlijk belangrijk dat je goed bent voorbereid! Wij helpen je graag een beetje op weg zodat je optimaal kunt genieten van jouw autovakantie. Vergeet je rijbewijs niet. Check tot wanneer jouw rijbewijs geldig is en of je in het land van jouw autovakantie een internationaal rijbewijs nodig hebt (buiten de Europese Unie). Controleer wanneer de auto waarmee je op vakantie gaat voor het laatst een APK-keuring heeft ondergaan. Zo voorkom je dat je onderweg strandt met pech. Reis je met kinderen? Zorg voor voldoende vermaak voor onderweg. Neem spelletjes, boekjes en iets lekkers mee voor tijdens de autoreis. Raadpleeg de regels voor het reizen met de auto in het land van bestemming. Er zijn bijvoorbeeld verschillende Europese landen waar je een autovignet of tol pas nodig hebt. Ook zijn winterbanden in sommige landen verplicht!


Ook zo’n zin gekregen om met de auto op vakantie te gaan? Waar wacht je nog op? Inpakken en wegwezen!

5-daagse fietsvakantie Friesland

v.a. € 329,-

Bekijken
Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia