Algemene voorwaarden

Reiskatern.nl is onderdeel van de DPG Media B.V.

Op reiskatern.nl worden door reisaanbieders busreizen, autovakanties, zonvakanties, rondreizen en cruises aangeboden. Ook vind je op reiskatern.nl aanbiedingen voor hotelovernachtingen.

Voor al deze reisaanbiedingen geldt dat reiskatern.nl en/of DPG Media geen partij zijn bij een eventuele reis of hotelovernachting die je boekt.

Zodra je klikt op de button ‘Aanbieding bekijken’ word je doorverwezen naar de website van de reisaanbieder, dat wil zeggen de betreffende reisorganisatie of het hotel. Een eventuele boeking vindt dan ook rechtstreeks plaats bij de reisaanbieder, de reisovereenkomst komt tot stand met deze partij en ook de gehele afhandeling inclusief de betaling/reclamering vindt rechtstreeks plaats met de reisaanbieder. Op de reisovereenkomst zijn de algemene voorwaarden van de betreffende reisaanbieder van toepassing.

Samen met onze partners doen wij ons uiterste best informatie op reiskatern.nl zo compleet en accuraat mogelijk te maken. Nadere informatie over de reis, de voorwaarden en de prijs kun je steeds vinden op de website van de reisaanbieder. Bij verschillen tussen de informatie op reiskatern.nl en de informatie van de reisaanbieder (via de website of anderszins) is de informatie van de reisaanbieder leidend.


Algemeen Dagblad
Brabants Dagblad
BN DeStem
De Gelderlander
De Stentor
Eindhovens Dagblad
PZC
Tubantia